Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

BBP Asgari ücret beklentisini açıkladı! Malatya'dan da destek...

GÜNDEM

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş, gündemi değerlendirdi. Ulutaş, son zamanlarda ana gündem maddesi milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücretin zam oranı hakkında da konuştu. Bilindiği gibi Büyük Birlik Partisi ( BBP ) Genel Başkanı Mustafa Destici asgari ücret zammı için öneride bulunmuştu. Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş da bu oranın halk nezdinde sevinçle karşılanacağını belirterek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.


Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş, Türkiye ve Malatya gündemi, Türkiye Ekspres Haber'e değerlendirdi. 

“30 yıldır davama hizmet ediyorum”

30 yıldır davaya hizmet eden Başkan Ulutaş: "Büyük Birlik Partisi (BBP) Şehit Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasına hizmet etmek için partide arkadaşlarımızla birlikte hareket ediyorum. Şehit liderimize Allah Rahmet eylesin mekânı cennet olsun" dedi. 

“Destici asgari ücretin en az 4 bin tl olmasını istiyor”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya teşkilatı olarak bizler Cumhur ittifakına destek veriyoruz. BBP Genel Başkanımız Mustafa Desteci basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor ve destek veriyoruz. Malatya’da çok güçlü olma yolunda ilerliyoruz. Partimize katılan arkadaşlarımız oluyor. Yeşilyurt Battalgazi Kadın Kolları Başkanlarımız, Alperen Ocakları teşkilatımız her geçen gün güçlü bir şekilde davamıza hizmet etmek için gece gündüz demenden çalışıyoruz. Tüm dava arkadaşlarımızdan Allah Razı olsun. Korona virüs salgını nedeniyle BBP Malatya il teşkilatı olarak vatandaşlarımıza ücretsiz maske ve gıda paketi verdik, şuanda Dolar ve Altın yükseliyor. Devletimizin yanındayız, millet olarak hep birlikte olursak bu engeli geçeriz. BBP Genel Başkanımız Desteci, asgari ücretin en az 4 Bin TL olmasını söylüyor. her gün bir şeylere zam geliyor" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.