Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

BAŞARILI KAYMAKAMIN YENİ GÖREV YERİ BELLİ OLDU

GÜNDEM

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi çıktı, Malatya’dan 1 Vali Yardımcısı ve 7 Kaymakam başka yerlere atanırken, Malatya’nın 8 ilçesine kaymakam ataması yapıldı.

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan ve 624 mülki idare amirini kapsayan atama kararnamesine göre, Malatya’dan giden ve Malatya’ya gelen isimler şunlar:

Turgay Gülenç kimdir?

Kaymakam Turgay GÜLENÇ 19.02.1979' da Mudanya'da doğmuştur. 2000 yılında Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü sınıfını dereceyle bitirerek mezun olmuştur. 16 aylık askerlik görevini yedek subay olarak Kastamonu Gölköy de tamamlamıştır. 2003-2005 yılları arasında Maliye Bakanlığı Milli Emlak Müdürlüğünde çalışan Kaymakam GÜLENÇ 2005 yılından itibaren Mülki İdare Amiri olarak sırasıyla Konya/Emirgazi, Trabzon/Dernekpazarı, Erzurum/Karaçoban, Tokat/Reşadiye ve Diyarbakır/Bismil ilçelerinde Kaymakamlık yapmış, 01.09.2018 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile ile İlçemize atanmıştır. Diyarbakır/Bismil Kaymakamlığı sırasında yaklaşık bir buçuk yıl Belediye Başkanlığına Kayyum olarak nezaret etmiştir. Kamu Yönetimi dalında yüksek lisans mezunu Kaymakam GÜLENÇ iyi derecede İngilizce bilmektedir. Figen Hanımla evli olan Kaymakamımız Kağan ve Simay'ın babasıdır.

Gülenç 2012 de başaladığı başta Bismil İlçe Kaymakamlığı  görevi ve gittiği her bölgede başarılarından söz ettirmiş bir çok başarılı projelere imza atmıştır.

GÜLENÇ'İN EĞİTİM HAYATI VE GÖREV YERLERİ 

1979 – Mudanya- Bursa doğumlu Kaymakam Turgay GÜLENÇ, İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı.

2000 yılında Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü birincilikle bitirdi. 2002 yılında yedek subaylık sınıfında askerlik görevini yaptı.

Memuriyete Maliye Bakanlığı Milli Emlak Denetmen Yardımcısı olarak başladı. Daha sonra İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu kaymakamlık sınavını kazanarak kaymakamlık mesleğine geçti.

Konya Emirgazi Kaymakam vekilliği, Trabzon Dernekpazarı Kaymakamlığı ve Erzurum Karaçoban Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

2012 yılında Reşadiye ilçe Kaymakamlığına atandı. 28 Haziran 2015 Tarihli ve 29400 Sayılı Resmî Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe giren Mülki İdare Amirleri 2015 kararnamesi ile Bismil İlçe Kaymakamlığına atandı.

Kaymakam Turgay GÜLENÇ, Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Gülenç 2012 de başaladığı başta Bismil İlçe Kaymakamlığı  görevi ve gittiği her bölgede başarılarından söz ettirmiş bir çok başarılı projelere imza atmıştır.

''TÜRKİYE'NİN EN İYİ KAYYUMU TURGAY GÜLENÇ OLDU''

Törende en iyi kayyum belediyesi ödülü Bismil Belediyesine layık görüldü. Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, ödülü terör saldırısında şehit olan Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk ve tüm Bismil halkı adına aldığını söyledi.

İLK DEFA BÖYLE BİR ÖDÜL VERİLDİ

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri çerçevesinde 1. Türkiye Altın Marka Ödülleri kategorisinde "En İyi Kayyum" belediyesi ödülüne layık görülen Gülenç, ödülü görevi sırasında şehit edilen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk ve tüm Bismil halkı adına aldığını ifade etti.

Gittiği her görevde kapısı her daim açık olan, insana hizmet odaklı, adaletli ve saygılı çalışan Gülenç'e bizlerde TürkiyeekspresHaber ailesi olarak başarılar dileriz. 

GİDENLER:

Malatya Vali Yardımcısı Mehmet Gödekmerdan Aydın Vali Yardımcılığına,
Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç Aydın- Germencik Kaymakamlığına,
Arguvan Kaymakamı Gökhan Dolaş Sivas- Şarkışla Kaymakamlığına,
Doğanşehir Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu Iğdır- Aralık Kaymakamlığına,
Akçadağ Kaymakamı Hulusi Teke Trabzon- Köprübaşı Kaymakamlığına,
Arapgir Kaymakamı Mustafa Dilekli Bingöl- Yayladere Kaymakamlığına,
Yazıhan Kaymakamı Bülent Şimşek Ağrı Vali Yardımcılığına,
Darende Kaymakamı Malik Çalışır Erzurum- Şenkaya Kaymakamlığına.

GELENLER:
Çankırı Ilgaz Kaymakamı Osman Uğurlu Yeşilyurt Kaymakamlığına,
Aydın Buharkent Kaymakamı Kemal Ülkü Arguvan Kaymakamlığına,
Edirne Süloğlu Kaymakamı Mehmet Faruk Kazdal Yazıhan Kaymakamlığına,
Konya Hadim Kaymakamı Tufan Bağır Gilan Kuluncak Kaymakamlığına,
Karaman Valiliği Kaymakam Adayı Ökkeş Safa Türkoğlu Darende Kaymakamlığına,
Batman Valiliği Kaymakam Adayı Ümit Fırat Böçkün Akçadağ Kaymakamlığına,
Kahramanmaraş Valiliği Kaymakam Adayı Mehmet Kılıç Doğanşehir Kaymakamlığına,
Kayseri Valiliği Kaymakam Adayı Adnan Doğan Arapgir Kaymakamlığına.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.