Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Arda Turan'ın tuvalet kağıdı Ahmet Hakan'ın gündeminde...

GÜNDEM

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin yurt dışından özel olarak getirttiği siyah tuvalet kağıdını köşesine taşıdı.

Siyah tuvalet kağıdı, Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin evine giden fenomen Ala Tokel'in çiftin banyosundan yaptığı bir paylaşımın ardından gündeme oturdu.

Aslıhan Doğan, gelen yorumların ardından canlı yayına bağlanıp misafirleri için yurt dışından siyah tuvalet kağıdı getirttiğini söylemişti.


Konuya Hürriyet'teki köşesinde değinen Ahmet Hakan, Türkiye'de neden sadece beyaz tuvalet kağıdının olduğunu sordu ve ekledi: "Yerli ve millisi üretilmiyor?"

Hakan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, yurtdışından özel olarak siyah tuvalet kâğıdı getirtmiş. Türkiye’de bulunmuyormuş bu ürün. Yurtdışında ise 6 tanesi 4 yüz liradan satılıyormuş. Millet, topa tutuyor Aslıhan Doğan’ı.

Ne gerek var diyerek detaylarda gizlenen zevklere düşmanlık edenler de var, 'Millet bunca yoksulluk çekerken' diyerek popülizm yapanlar da. Fakat işin bir de göz önünde bulundurulmayan şu yönleri yok mu: 

Türkiye’de neden sadece beyaz tuvalet kâğıdı var?

Neden siyah tuvalet kâğıdının yerli ve millisi üretilmiyor?

Beyazını üretmekten daha mı pahalı siyahını üretmek?

Ayrıca siyah tuvalet kâğıdı, çok iyi bir fikir değil mi?'

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.