Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Ahmet Hakan Ve Buket Aydın Arasında Sular Durulmuyor

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Buket Aydın'ın sunduğu "Koltuk" programına konuk olmasının yankıları devam ediyor.

Haber Global ekranlarında yayınlanan "Koltuk" programına CHP lideri Kılıçdaroğlu;'nun katılmasını eleştiren, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Ahmet Hakan, Aydın'ı hedef alarak sert sözler sarf etti. Kılıçdaroğlu ve Aydın arasında yaşanan gülme olayı ve diyaloğu hatırlatan Hakan, "Madem karşılıklı bu kadar mutluydunuz, bu kadar mesuttunuz, bu kadar razıydınız birbirinizden... CNN Türk’ten ne istediniz?" dedi.

Ünlü isim Buket Aydın'dan ise cevap gecikmedi. Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hakan'ı eleştirdi.

Buket Aydın'ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde; "Sürekli dönen neye hizmet ettiği belirsiz bir gazeteci var adını yazmaya gerek yok gözlüklü bıyıklı biri diyeyim... Yazı yazmış dediler 'ben okumuyorum' bana söylediler. Neymiş Kemal bey neden benim programa çıkmış? Yazısında bir haber kanalını savunuyor aklınca. Ya önce adam gibi araştır. O eski yayın bahsettiğin kanalda değil. Senin zamanında kibarca şutlanıp benim getirildiğim diğer kanal var ya hani senin içine oturan işte o kanalda yapıldı. Dolayısıyla senin kanalın protesto edilmesinin konuyla alakası yok. Kıskançlıktan gözün dönmüş."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.