Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Ağar'dan Peker'in iddialarına yanıt: Dokunulmazlığım yok, devlet beni araştırsın

GÜNDEM

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, suç örgütü lideri Sedat Peker'in kendisine ve oğlu Tolga Ağar'a yönelik iddiaları ile ilgili ilk kez konuştu.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, organize suç örgütü lideri suçlamasıyla aranan Sedat Peker’in kendisi ve AK Parti Milletvekili olan oğlu Tolga Ağar hakkındaki iddialara ilişkin ilk kez konuştu.


Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Ağar, 'iş insanı Mübariz Mansimov'u tehdit ederek Yalıkavak Marina'yı aldığı' iddiasını yalanlarken, rica üzerine yöneticilik yaptığını söyledi.

Kendisinin yönetici olarak orada olmaması halinde 'mafyanın çökeceğini' savunan Ağar, Öztürk'ün sorduğu diğer soruları ise şu aşamada önemsemediğini belirterek yanıtlamadı.

SEDAT PEKER HANGİ SUÇLAMALARDA BULUNMUŞTU?

Evime yapılan baskını Mehmet Ağar organize etti. Ağar tipi polisler küçük kızıma silah doğrultup, eşimin özel eşyalarını aradı.

Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar, Elazığ'da yerel TV'de program yapan Kazak vatandaşı Yeldana Kaharman'a tecavüz etti. Kaharman şikayetçi olduktan bir gün sonra evinde ölü bulundu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.