Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Son 3 yılın en başarılı Belediye Başkanı bakın Malatya'dan kim çıktı?

GENEL

10 Şubat-10 Mart tarihleri arasında 30 büyükşehir ve 51 İl merkezinde 51 bin 675 katılımcı ile yüz yüze ve CATI anket yöntemiyle ''Son 3 yılın En'leri'' adlı bir araştırma yapıldı. Araştırma sonucunda Son 3 yılın en başarılı Belediye Başkanı Malatya'dan çıktı. İşte detaylar...

Katılımcılara '' Son üç yılı değerlendirdiğinizde Belediye Başkanınızı başarılı buluyor musunuz?'' sorusu yöneltildi ve alınan cevaplara göre en yüksek başarı oranına ulaşan 5 Büyükşehir, 5 il ve 10 Büyükşehir İlçe Başkanı tespit edildi. Son 3 yılın en başarılı Büyükşehir İlçe Başkanları arasında  9. sıraya yerleşen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar oldu. Malatya halkı oyunu Yeşilyurt Belediye Başkanına kullanarak Mehmet Çınar'ı seçti.

Son 3 yılın en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları ise sırasıyla; CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen seçildi.

Son 3 yılın en başarılı İl Belediye Başkanları ise sırasıyla; Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Ak Parti Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, MHP Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ak Parti Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk seçildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.