Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Musa Karagöz: Biz istiyoruz ki, Malatya’nın adı güzel işlerle anılsın

GENEL

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Ajansı’ndan kovulan Musap Turan’ın Malatyalı olduğu ortaya çıktı. Gündem olan muhabir ile ilgili olarak konuşan Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, konuyla ilgili her türlü idari tedbirin alındığını açıkladı. İş insanı, İnşaat Mühendisi, Türkiye Ekspres Haber İmtiyaz Sahibi Musa Karagöz, Serdar Karagöz’ün olaya karşı tutumunu destekleyerek; “Biz istiyoruz ki, her alanda Malatya’nın adı güzel işlerle duyulsun. Bunun gayreti ve çabası içerisindeyiz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Ajansı muhabiri Musap Turan, Bakanlar Mustafa Varank ile Bekir Pakdemirli'ye, Sedat Peker'in, Süleyman Soylu'ya ilişkin iddialarını sordu. Bu hareketi ile sosyal medyada gündem olan Musap Turan hakkında detaylar merak edildi. Yapmış olduğu çıkışla gündem olmayı başaran ve sonrasında Anadolu Ajansı'ndan (AA) kovulan Musap Turan'ın Malatyalı olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, bu noktada beklenen bir hamle yaparak en güzel cevabı verdi. Karagöz: "Bir eski çalışanımızın yapmış olduğu eylem gazetecilikle ve Ajansımızın yayın ilkeleri ile kesinlikle örtüşmemektedir. Bu eylemin motivasyonu çok yönlü olarak incelenecektir." ifadelerini kullandı. AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Karagöz, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Konu planlı, hesaplı, sonuçları önceden öngörülmüş, stratejik hedefleri olan bir eylem olarak tarafımızca değerlendirilmektedir. Kurumumuz içinde bu konunun üzerine gidilecektir. Konuyla ilgili her türlü idari tedbir alınmıştır. Öte yandan kurumumuz, bu eylemin faili hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Konu hukuka intikal ettirilmiştir. Ajansımız sadece habercilik yapmakta ve kurumsal itibarını her şeyin üzerinde tutmaktadır."

Birçok ilde çeşitli yatırımlar yapan iş insanı, aynı zamanda Türkiye Ekspres Haber İmtiyaz Sahibi Musa Karagöz, bu duruma tepki gösterdi. Söz konusu gazetecinin Malatyalı olduğunu öğrendiğini belirten Musa Karagöz, Malatya'nın adının bu tarz olaylarla duyulmasının üzücü olduğunu belirtti. Karagöz: "Türkiye’nin dört bir yanı bizim için çok önemli. İstanbul, Ankara, Diyarbakır ve Malatya başta olmak üzere çeşitli illerde çalışmalar yürütüyoruz. Son olarak Malatya'da birkaç alanda yatırımlar yaparak bu güzel şehrimizi daha ileriye taşımaya çalışıyoruz. Aynı zamanda ilkeli, tarafsız yayın yapmak için bir yola çıktık. Malatya'nın adını daha güzel çalışmalarla duyurmaya çalışıyoruz. Biz istiyoruz ki, Cumhurbaşkanları, Bakanlar, nice değerli sanatçılar yetiştirmiş olan Malatyamız'ın ismi yine en yukarılarda olsun. Malatyalıların ismini güzel işlerde görmek istiyoruz. Ancak bu güzide şehrimizin adının bu tarz olaylarla duyurulması bizleri derinden üzüyor. Bu anlamda Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz'ün göstermiş olduğu tavrı ve konuşmaları destekliyoruz. Anadolu Ajansı'nın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gazetecilik yayın ilkelerine bağlı kalarak çalışmanın önemini bir kez daha gördük. Serdar Karagöz'e bu vesileyle teşekkür ederek, görevindeki başarılarının devamını diliyorum." dedi.

HABER MERKEZİ-TÜRKİYE EKSPRES HABER

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.