Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

İstanbul'da korkutan deprem

GENEL

Marmara Bölgesi'nde hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD, sarsıntının Kartal açıklarında ve 3.9 büyüklüğünde olduğunu duyurdu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı da, "İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. An itibariyle olumsuz her hangi bir ihbar ulaşmadı. Geçmiş olsun" açıklamasında bulundu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da, "Güvenlik ve zabıta birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.

İstanbul genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Sarsıntı birçok ilçede büyük bir korkuya neden oldu. Alınan bilgiye göre, deprem İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasındaki birçok ilçede hissedildi. Anadolu Yakası'nda bazı vatandaşlar depremi hissedince ev ve iş yerlerinden dışarıya çıktı. Vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

AFAD'ın verdiği bilgilere göre, 3.9 büyüklüğündeki depremin Kartal açıklarında 7 kilometre derinlikte meydana geldiği açıklandı.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı da, "İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. An itibariyle olumsuz her hangi bir ihbar ulaşmadı. Geçmiş olsun" açıklamasında bulundu.

(HABER TÜRK)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.