Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Bir kadın daha katledildi!

GENEL

Bursa'da solist olarak çalıştığı mekandan çıktıktan sonra evinin önünde erkek arkadaşı olduğu iddia edilen İzzet A. tarafından tabancayla başından vurulan Nurcan İnan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Bursa'da solist olarak çalıştığı mekandan çıktıktan sonra evinin önünde erkek arkadaşı olduğu iddia edilen  İzzet A.(46) tarafından tabancayla başından vurulan Nurcan İnan (41), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İnal´ın babası Orhan İnal, "Bu adam, çalıştığı yerde kızımı dinlemeye gidiyormuş. Kızımla evlenmek istiyordu. Kızım da istemiyordu. Daha önceden de kızım bana rahatsız ettiğini söylemişti. Polise başvurusu olmadı" dedi.

Bursa'da olay, saat 01.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Çatal Sokak´ta meydana geldi. Bir gece kulübünde solist olarak çalışan Nurcan İnan , evine gitmek üzere mekandan ayrıldı.Bir süre sokakta konuşan ikili arasında tartışma çıktı. Nurcan İnan´ın kızı Yağmur da sesler üzerine evden çıktı. Bu sırada İzzet A. belinden çıkardığı tabancayla Nurcan İnan'a ateş etti.

İnan, başına isabet eden kurşunla kanlar içerisinde yere yığılırken, İzzet A. ise kaçtı.

ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Nurcan İnan´ın Orhaneli ilçesine bağlı Celepler Mahallesi´nde toprağa verileceği öğrenilirken, şüpheli İzzet A. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.