Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Reddit'e göre en çok abartılan 5 film

FİLM

Sosyal medya platformu Reddit'te 8 ay önce başlatılan bir forumda tüm zamanların en çok abartılan filmleri tartışılırken on binlerce yorum yapıldı.

Gülistan Azak

Sosyal medya platformu Reddit'te 8 ay önce başlatılan bir forumda tüm zamanların en çok abartılan filmleri tartışılırken on binlerce yorum yapıldı.

Forumda kullanıcıların abartıldığını düşündükleri filmler şu şekilde:

AVATAR

James Cameron'ın yönettiği Avatar, 2009'da vizyona girdiğinde zamanının teknolojik açıdan en gelişmiş filmlerinden biri olmasıyla büyük ilgi toplamıştı.

Not Defteri (The Notebook)

2004'te gösterime giren Not Defteri, romantik film kategorisinde büyük beğeni toplamıştı. Rachel McAdams ve Ryan Gosling'in oynadığı Not Defteri, herkesin izlediği filmler arasında.

TİTANİK

James Cameron, 2009'da Avatar'la kendi rekorunu kırana kadar tüm zamanların en çok hasılat elde eden filmi 1997'de çektiği Titanik'ti. Romantizm ve trajedinin bir arada olduğu film, büyük ticari başarısının yanında geniş hayran kitlesi elde etmişti.

ÖZEL BİN KADIN (Pretty Woman)

Julia Roberts ve Richard Gere'in başrollerini paylaştığı bir diğer 1990'lar romantik komedi klasiği olan Özel Bir Kadın, vizyona girdiği yılın en çok hasılat yapan filmlerinden biriydi.

GREASE

1978'te vizyona giren Grease, romantik komedi müzikallerinde yeni bir dönem başlatmıştı ve o dönem, tüm zamanların en çok hasılat elde eden müzikali olmuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.