Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Hayatta Kalma Temalı 3 Muhteşem Film

FİLM

Karanti sürecinde elimizin altında izleyecek bir şeylerin olmasını isteriz.Size bu boşluğu dolduracak hayatta kalma temalı birbirinden muhteşem üç film öneriyoruz.

Pi'nin Yaşamı (2012)

Hindistan’dan Kanada’ya giden bir yük gemisi, içindeki hemen hemen tüm canlılarla birlikte trajik şekilde batar. Bir can kurtaran filikası, uçsuz bucaksız vahşi Pasifik Okyanusu'nun ortasında yapayalnız kalır. Sandalın hayatta kalmayı başarabilen mürettebatı ise bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan, Richard Parker adında üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ve Pi adlı 16 yaşında Hintli bir çocuktan oluşmaktadır. Pi'nin hayvanat bahçesi işleten ve hayvanlarıyla göç yoluna koyulan ailesi, batan gemide yaşamını kaybetmiştir. Pi, kurtuluş yok gibi görünen bu okyanusta zayıf bir sandalda yanındaki hayvanlarla birlikte hayatta kalma savaşı verir ve keskin zekası ve zooloji bilgisiyle besin zincirine kurban gitmez.

Cast Away

"Yeni Hayat / Cast Away" "Cast Away" Fedex şirketine ait bir kargo uçağının fırtınaya yakalanıp Pasifik Okyanusunun güneyine sürüklenmesini ve orada düşmesini konu alıyor. Noel gecesi aile sofrasından ve uzatmalı nişanlısından ayrılıp göreve koşan sadık eleman Chuck, bu kazadan sağ kurtuluyor.

Into the Wild

Into the Wild, bir metropolden vahşi hayata, kirlilikten saflığa ve temizliğe dönüş hikayesidir. Önemli bir üniversiteden dereceyle mezun olan Christopher aynı zaman başarılı bir atlettir de. Mezuniyet sonrası verilen bir davette ailesine istediği hayatın bu olmadığını, bir şeylerin eksik ve yanlış olduğunu söyler.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.