Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Bu fiyatlalar kaçmaz!

EMLAK

Halkbank tarafından satışa sunulan bu gayrimenkuller hem çok ucuz hem de çok karlı!

Gayrimenkul ve inşaat alanında büyük yatırımlara imza atılan Türkiye’de bankadan gayrimenkul satışı da son dönemde oldukça yoğun ilgi görüyor. Fiyat artışlarının ciddi seviyelerde gözlemlendiği son dönemde tüketici açısından bankadan gayrimenkul satın alımları cazip fiyatlardan yararlanabilme şansı getiriyor. Halkbank tarafından da uygun fiyatla gayrimenkul satışları gerçekleştiriliyor. Uygun fiyatlı gayrimenkul satışları gerçekleştiren bankalardan olan Halkbank gayrimenkul satış ilanlarını ihale usulü açıyor. Sizde hemen bütçenize uygun bir fiyat teklifi vererek, çok cazip fiyatlara gayrimenkul satın alabilirsiniz.

Halkbank Ankara Çankaya’da 3+1 Konut Satışı İlanı

Halkbank tarafından başkent Ankara’nın Çankaya ilçesinde merkezi bir lokasyonda bulunan 3+1 konut ilanına hemen teklifinizi oluşturabilirsiniz. Teklif başlangıç fiyatı 297 bin 500 TL olarak belirlenen apartman dairesi için teminat tutarı ise 8 bin 925 TL olarak belirlenmiştir. Halkbank konut satış ilanına başvuruda bulunabilmek için belirtilen teminat bedelini Halkbank’a yatırmanız gerekmektedir. Teminat tutarını yatırdıktan sonra ise minimum 2 bin 500 TL artış olması koşuluyla teklifinizi oluşturabilirsiniz.

Halkbank İstanbul Şişli’de 2+1 Rezidans Satışı İlanı

İstanbul’un en merkezi noktalarından birisi olan Şişli’de yer alan lüks apartman dairesi Halkbank elinde bulunuyor. Halkbank tarafından da gayrimenkul satışına çıkartılan daire 2+1 özelliğinde tam 188 metrekare kullanım alanına sahiptir. Halkbank tarafından satışa sunulan İstanbul Şişli ilçesinde 2+1 apartman dairesine teklif verebilmeniz için 3 günlük süre bulunuyor. Satış ilanının son teklif alma süresi ise 09.08.2021 saat 12.30 olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar 6 milyon 561 bin TL olarak belirlenen başlangıç bedeline sahip olan konut için teklifinizi oluşturabilirsiniz. Teklifinizi oluşturmak için bankaya ödemeniz gereken teminat tutarı ise 196 bin 830 TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca teklifinizi son tekliften minimum 25 bin TL yüksek olacak şekilde vermelisiniz.

Halkbank Isparta Merkez’de 3+1 Konut Satışı İlanı

Türkiye’nin her yerinde gayrimenkul sahibi olan Halkbank tarafından Isparta Merkez’de bulunan 3+1 konutta satışa sunulmuştur. 220 metrekare kullanım alanına sahip Isparta Merkez’deki apartman dairesi çok cazip başlangıç fiyatıyla dikkat çekiyor. Halkbank tarafından dairenin satış başlangıç bedeli 370 bin TL olarak belirlenmiştir. Bu daire için teklifinizi oluşturmak üzere bankaya 11 bin 100 TL teminat bedelini ödemeniz ve teklifinizin daireye verilen son tekliften minimum 2 bin 500 TL yüksek olması gerekmektedir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.