Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

UNFI COİN neden yükseldi? Yükseliş devam eder mi?

EKONOMİ

Kripto para borsalarını yakından takip eden vatandaşlar Unifi Protocol DAO'nun UNFI token'nın yaşadığı sert yükselişi konuşuyor. 3,5 dolar seviyesinden işlem gören token son 24 saat içerisinde sert yükselişle en yüksek 41,794 dolar seviyesini gördü. Yaşanan sert dalgalanmanın ardından UNFI coin nedir, neden yükseliyor sorusu merak edilmeye başlandı.

UNFI COİN NEDEN YÜKSELDİ?

UNFI coin son 24 saat içerisinde % 1000 üzerinde değer kazandı. 3,5 dolar seviyesinden 40 doları aşan UNFI coin'de yaşanan ani yükselişin Unifi Protocol DAO’da büyük bir güncelleme için onay verilmesi ile birlikte bu artışın yaşandığı düşünülürken Coin'de yaşanan bu sert yükselişin kesin olarak bu güncelleme ile bağlantılı olup olmadığı bilinmiyor. UNFI COİN dün akşam saatlerinde 40 dolar seviyesini aşsa da an itibariyle 10 dolar üzerinde direnç uygulamaya çalışıyor.

UNFI COİN KAÇ DOLAR/TL?

Unifi Protocol DAO’da token'ı UNFI COİN an itibariyle 10 doların üzerinde işlem görüyor. TL cinsinden karşılığı ise 170 TL'nin hemen üstü olarak hesaplanıyor.

UNFI COİN NEDİR?

UNFI, geliştiricilerin çeşitli blok zincirleri üzerinde DeFi ürünleri oluşturmaları için çok zincirli ve birlikte çalışabilir bir yapı sağlayan akıllı sözleşme platformu Unifi Protocol’ün yönetim token’ıdır.

Ethereum Blockchain üzerine inşa edilen Unifi Protocol, birlikte çalışabilirlik ilkesine bağlı, DeFi odaklı bir Blockchain projesidir.

Kullanıcılar Unifi Protocol üzerinde UNFI’ı stake edebilir, Topluluk Konseyi Temsilcileri’ni UNFI ile yetkilendirebilir ve bu yollarla ödül kazanabilirler.

Unifi Protocol’ün yatırımcıları arasında Binance’in yanı sıra Bibox, BitBlock Capital, Consensus Capital, MEXC Global, Crc Capital gibi şirketler bulunuyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.