Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Türkiye İş Bankası’ndan Her Yeni Müşterisine 5 Bin TL!

EKONOMİ

Yeni banka müşterilerine özel olarak bir kampanya başlatmış olan Türkiye İş Bankası, ilk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşlara, 5 bin TL’ye varan nakitten yararlanma fırsatı için startı verdi. 

Türkiye İş Bankası’ndan Her Yeni Müşterisine 5 Bin TL! Mobil Uygulamayı İndirmek Yetiyor! Üstelik 5 Bin TL Hemen Hesaba Geçiyor!
Yeni banka müşterilerine özel olarak bir kampanya başlatmış olan Türkiye İş Bankası, ilk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşlara, 5 bin TL’ye varan nakitten yararlanma fırsatı için startı verdi. Bankacılık sektörünün gelişmesinin yanı sıra her geçen gün daha da küreselleşen dünyayla birlikte hemen hemen her vatandaşın bir banka hesabı olması zorunlu hale geldi. Önceden sadece yatırım yapanların tercih ettiği banka hesabı, şimdilerde para transferi yapmak isteyenden; internet aracılığıyla kredi kartı başvurusunda bulunmak isteyen her vatandaş tarafından açılır hale geldi. Bu nedenle birbiri ile sürekli olarak yarış halinde olan bankalar, yeni banka müşterilerine özel kampanyalar düzenlemeye başladı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.