Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Sokağın Nabzı

EKONOMİ

Piyasalar bugün en hareketli günlerinden birini yaşadı. Herkesin gözü kulağı ekranlardaydı. Dolar, Euro ve Altın fiyatları gün boyu takip edildi. Peki sokakta durum nasıldı? Malatyalılar bu hareketli gün için neler söyledi?

Altın, Dolar ve Euro fiyatları bugün merak edilen konuların başında geldi. 

Altın fiyatları gram altın, çeyrek altın ve yarım altın fiyatları ile takip ediliyor. Canlı altın grafiklerinde altın fiyatları anlık olarak değişirken, altın fiyatları bugün (23 Kasım) ne kadar sorusu piyasayı takip edenlerin internette sıklıkla aradığı konular arasında geliyor. Haftanın ilk işlem gününde altının gram fiyatı, haftaya düşüşle başlamasının ardından 720 lira seviyesinde işlem gördü. Bugün ise çeyrek altın 1.145.00 TL'den alınıyor, 1.176.00 TL'den satılıyor. Ons altın fiyatları dün gün içerisinde 1849 dolar ile 1802 dolar seviyeleri arasında hareket ederken, yeni güne 1805 dolar seviyesinden başladı. Altının ons fiyatı, bugün içerisinde en yüksek 1812 dolar seviyesini; en düşük ise 1798 dolar seviyesini gördü. Ons altın, saat 11.56 itibarıyla yüzde 0.23 oranında düşüşle 1801 dolardan işlem gördü.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Dolar 13,54 lirayla, euro 15,16 lirayla, gram altın ise 768 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Türkiye’de son günlerde altın ve dolardaki artış Malatyalı vatandaşları tepkisini çekti. Turkiyeekspreshaber.com olarak vatandaşların nabzını tutuk. Vatandaş dertli. Artık sözün bittiği yerdeyiz  diyor. 

Bu dönemde hükümete destek olan da vardı, mevcut hükümet gitsin diyen de... Her şeye yapılan zam ise herkesi canından bezdirdiği sonucu ortaya çıktı. Detaylar için yukarıdaki videomuzu izleyebilirsiniz. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.