Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Milyonlara müjde! Zam geldi, 1.750 TL...

EKONOMİ

Milyonların beklediği müjde belli oldu. Emekli, dul ve yetim aylıklarına zam yapıldı, ödemeler bin 750 liraya yükseldi. Fırsattan, yeni emekli olan vatandaşlar da yararlanabiliyor. Bankaların SGK ile yaptığı anlaşma kapsamında milyonlarca kişi, maaşlarını istedikleri bankalara taşıtabiliyor. Bankalar ise emeklilerin hesaplarını kendilerine taşıması için çeşitli promosyonlar düzenleyerek birbiriyle yarıştı.

Milyonların beklediği emekli, dul ve yetim aylıkları ile ilgili karar belli oldu. İstedikleri bankalara hesaplarını taşıyan emekliler için TEB, Garanti BBVA ve Vakıfbank gibi bankalar çeşitli promosyonlar düzenleyerek birbirleriyle yarıştı. Fırsattan, yeni emekliler de yararlanabiliyor. İşte bankaların promosyonları ile ilgili yeni detaylar…

Bankalar, milyonlarca emekli için SGK ile anlaşma yaptı. Yapılan anlaşma kapsamında milyonlarca emekli, maaşlarını anlaştıkları bankadan alma taahhüdü vererek promosyon alıyor.

Emekli, dul ve yetim maaşı alan vatandaşlar için de promosyon fırsatı devam ediyor.

3 yıllık taahhüt süresini dolduranlar ikinci promosyonunu alırken, yeni emekliler de bu fırsattan yararlanıyor.


Maaşa göre 500, 625 ve 750 lira promosyon ödenirken, özel bankaların kampanyalarıyla tutar daha da artıyor.

Bazı bankalar hiçbir ek koşul şartı olmadan, bazıları ise otomatik fatura talimatı ya da ek ürün kullanma koşulları ile yüksek promosyon fırsatı sunuyor.
 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.