Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Malatya'da 7. Noter açıldı

EKONOMİ

Malatya 7. Noterliği hizmet vermeye başladı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Abdulgaffar Mahallesi Davutoğlu Sokak No 8 /B ‘de açıldı.

“Malatyalıları hizmet sunmak için bekliyoruz “

Adalet Bakanlığı tarafından atanan 7. Noter Müdürü Mustafa Ömeroğlu  hizmet sunmaya başladı. Mustafa Ömeroğlu :" Bodrum da 3. Noterdeyken Malatya’ya atandım şehrimize hayırlı olsun. Malatyalılara hizmet sunmak için göreve başladık. Gayemiz ve hedefimiz vatanımıza hizmet etmek için buradayız . Yeni bir yıla girdik 7. Noterimizİ açtık , vatandaşlarımıza hizmet sunacağız 7. Noter Müdürlüğümüz ’de ortam ferah , güzel ve güler yüzlü personelimizle birlikte kaliteli hizmet sunmaya çalışacağız " dedi. 7. Noter Müdürü Ömeroğlu Noter bölgemizde trafikte sorunumuz yok park yerimiz mevcut hizmet sunmaya hazırız ve tüm Malatya'lıları bekliyoruz. Abdulgaffar Mahallesi Davutoğlu Sokak No 8/B Yeşilyurt bölgesinde hizmet sunuyoruz şeklinde konuştu.

“Kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum”

7.Noter Müşterisi olan Malatyalı Ahmet Rasim Akça ise Malatya’mızda 7.Noter açılmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İşimiz rahat bir şekilde gerçekleştirdik sakin olması nedeniyle buraya geldim hızlı bir şekilde işlemim yapıldı ulaşımda sıkıntı yok geniş park özelliği var. 7. Noter Müdürümüz Mustafa Ömeroğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.

“Şehrimize hayırlı olsun”

7. Noter Başkatibi Mehmet Taş’ da Malatya’mıza hayırlı uğurlu olsun güzel bir yer açıldı. Vatandaşlarımıza ve müşterilerimize işlem konusunda yardımcı olmayı , sıra beklemeden işlemlerini yapalım tüm vatandaşlarımız bekliyoruz . Malatya’mıza 7 noterin açılması güzel oldu. İfadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.