Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Emekli promosyon ödemeleri 8 bin 250 TL'yi buldu!

EKONOMİ

Emekli promosyonu veren bankalar listesi emekliler tarafından araştırılırken bankalar ise kampanyalarını duyuruyor. Temmuz ayında emekli maaşlarına uygulanan yüzde 42,35 oranındaki zammın ardından bankalar yarışa girerken en yüksek emekli promosyon ödemeleri 8 bin TL'yi aştı.

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar, milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisinin gündeminde yer alıyor. enizBank, Akbank, Yapı Kredi, TEB, Garanti BBVA, Akbank, ING, Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Türkiye Finans kampanyalarını duyururken emekli promosyon ödemeleri 8 bin 250 TL'ye kadar yükseldi. 

MEMUR'SENDEN PROMOSYON ÇAĞRISI!

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, emekli promosyon ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Öner, “Kamu görevlileri için bankalara yatırılan parasal miktar büyük oranda artmasına rağmen geçmiş dönem itibariyle yapılan anlaşmalar gereği kamu görevlilerine verilen promosyon ödemeleri düşük kalmıştır. Bu çerçevede, yeni yapılan anlaşmalarda ödenen promosyon ödemeleri ile geçmiş dönem promosyon ödemeleri arasında uçurum oluştuğu gerçeği görülmeli, promosyon ödemelerinin kamu görevlilerinin emek ve ücretlerinden kaynaklanan bir hak olduğu unutulmamalıdır.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.