Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Acil nakite ihtiyacı olanlar için ‘mini kredi’

EKONOMİ

Halkbank vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak ve her zaman yanlarında olmak için kredi kampanyalarını sürdürürken acil ihtiyacı olanlara yönelik ise Mini Kredi kampanyasına başlattı.

Halkbank tarafından birbirinden farklı birçok kredi kampanyası sunulurken kredi kampanyalarının özellikleri koşulları ve şartlarını resmi internet sayfası üzerinde yayınlanmış durumdadır. Halkbank her müşteriye uygun kredi kampanyası sunuyor. Salgının etkisi ve etkisinin uzun süre devam etmesi ile kredi kampanyalarını artıran ve vatandaşlar tarafından kredi kampanyaları yakından takip edilen bankalar arasındadır. Halk Bankası sunmuş olduğu Mini kredi kampanyası kapsamında acil nakit ihtiyacı olanlar anlık olarak kredi başvurusu yapabiliyor ve Mini krediden anında yararlanabiliyor. İşte Halkbank tarafından sunulan Mini kredinin bütün detayları...

Mini Kredi

Halkbank 2021 yılı kredi kampanyaları kapsamında Mini Kredi kampanyasına da vatandaşa duyurmuştur. Halkbank'ın resmi internet sayfası üzerinden Mini Kredi kampanyasının özellikleri açıklanmıştır. Açıklanan özelliklerde kredinin 5000 TL'ye kadar yüzde 1.58 faiz oranıyla 10 ay vade imkanı ile sunulduğu duyurulmuştur. Ayrıca Mini Kredi tutar ve ödeme koşulları da açıklanmıştır. Halkbank sunmuş olduğu Mini kredinin özelliklerini şu şekilde açıkladı...

Mini Kredi 5.000 TL'ye kadar aylık yüzde 1.58 faiz oranıyla sunulurken, 10 aya kadar da vade imkanı sunulmuştur. Halkbank'ın Mini Kredi ödeme seçenekleri nelerdir?

Halkbank Mini kredisini aylık eşit taksitlerle, artan taksitlerle, azalan taksitlerle, 3 ayda 1 taksitle, serbest ödemeli ve balon ödemeli olarak ödeme imkanı sunmaktadır.

Ayrıca Halkbank'tan 10 ay vadeli 5000 TL'ye kadar aylık yüzde 1.58 faiz oranı ile kredi çekmeniz durumunda kredinin aylık taksit tutarı 554 TL olacaktır. Kredi için alınacak tahsis ücreti ise 26 TL, kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 26.77 olarak karşımıza çıkmaktadır. Halkbank'ın Mini kredi başvurusu için isterseniz mobil uygulama, resmi internet sayfası, İnternet Şube, diyalog bankacılık ve size en yakın Halkbank şubeleri uğrayarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Halkbank kredi kampanyaları ve dönemlik kampanyalarında değiştirme, kampanyayı durdurma gibi bütün haklarını kendinde saklı tutar.

(HABERAY)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.