Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Üniversite harç ücretleri geri mi geldi? Üniversite harç ücreti nedir? Üniversite harç ücretleri ne kadar, kaç TL?

EĞİTİM

Üniversite harç ücretleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor ve iddialar nedeniyle birçok vatandaş tarafından Üniversite harç ücretleri geri mi geldi? Sorusu araştırılıyor. Peki, Üniversite harç ücretleri geri mi geldi? Üniversite harç ücreti nedir? Üniversite harç ücretleri ne kadar, kaç TL?

Üniversite harç ücretlerine dair sosyal medya üzerinde yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından Üniversite harç ücretleri geri mi geldi? Sorusu merak edildi. Üniversite harç ücreti nedir? Üniversite harç ücretleri ne kadar? Soruları da konu hakkında en çok merak edilenler arasında yerini aldı. Peki, Üniversite harç ücretleri geri mi geldi? Üniversite harç ücreti nedir? Üniversite harç ücretleri ne kadar, kaç TL?

ÜNİVERSİTE HARÇ ÜCRETLERİ GERİ Mİ GELDİ?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre üniversite harçları geri getirildi. Yeni alınan karara göre sadece ikinci öğretim öğrencileri değil, birinci öğretim öğrencileri de üniversite okumadan önce üniversite harcı ödemesi yapmak zorunda kalacak. Harçlarını ödemeyen öğrenciler ise eğitim-öğretim dönemine katılamayacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.