Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

İnönü Üniversitesi diş hekimlerinin mezuniyet sevinçleri...

EĞİTİM

Malatya İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Aydoğan, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaadin Polat, diğer fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören de, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı mezun öğrenciler adına Diş Hekimliği Fakültesi birincisi Oğuz Koca konuştu.'' Eğitim hayatı sürecin de kendisine destek olan ailesine ve arkadaşlarına teşekkür ederim ''ifadelerini kullandı.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaadin Polat ise bu yıl Diş Hekimliği Fakültesin'den  5'i yabancı olmak üzere 85 öğrencinin  eğitimlerini tamamlayarak mezun olduğunu  belirtti ve eğitim araştırma ve hasta hizmetlerinin iyileştirilmesi konusunda desteklerinden dolayı rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a teşekkürlerini arz etti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay da, “Diş Hekimliği Fakültesindeki öğrencilerimiz uygulamada hasta tedavi ediyor. Onun için Covid-19'da en çok etkilenen fakültemiz diş hekimliği fakültemiz oldu'' diyerek öğrencilere ''Hepinizin yolu bahtı açık olsun diyorum. İnşallah ömür boyu çok sayıda hastanın tedavisini gerçekleştirirsiniz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.