Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Bomba gibi patlayıp gözüne saplandı

DÜNYA

Brezilya'nın kuzeydoğusundaki Ceará'da bir belediye olan Pedra Branca'da yaşayan Leandro Brasil Silva henüz 3 ay önce satın aldığı bir telefonun yemek yediği sırada patlaması sonucu gözünden yaralandı

Brezilya'daki Pedra Branca bölgesinde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan 28 yaşındaki Leandro Brasil Silva adlı genç, 3 ay önce bir telefon satın aldı. Telefonu normal bir şekilde kullanan ve herhangi bir sorunla karşılaşmayan Silva, 3 ay sonra yaşadığı olay nedeniyle adeta dehşeti yaşadı. Leandro Brasil Silva henüz 3 ay önce satın aldığı bir telefonun yemek yediği sırada patlaması sonucu gözünden yaralandı. Gencin tek gözünün kör kalma ihtimali var.

''BOMBA GİBİ PATLADI''

Ailenin anlatımına göre yemek yedikleri sırada masanın üzerinde duran ve şarjda dahi olmayan telefon, bomba gibi patlayarak genç adamın gözüne saplandı. Tek gözü ağır yara alan genç, hemen hastaneye kaldırıldı.

''KÖR KALMA İHTİMALİ VAR''

Silva'nın ablası 30 yaşındaki Niviane Brasil Silva, kardeşinin bir gözünde şu anda yüzde 60'a yakın görme kaybı olduğunu ve tamamen iyileşmesinin zor olduğunu söyledi. Silva'nın hastanedeki tedavisi sürüyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.