Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

İzleyebileceğiniz Marvel dizi tavsiyeleri

DİZİ

Marvel son zamanlarda dizilere verdiği önem ile dizi sektörüne büyük bir giriş yaptı.Sizin için izleyebileceğiniz Marvel yapımlarını derledik.

Agent Carter

1946'da Peggy Carter, Stratejik Bilimsel Rezerv'de (SSR) sekreterlik görevlerine düşürüldü. Howard Stark ihanetle suçlandığında, uşağı Edwin Jarvis'in yardımıyla adını temize çıkarmak için gizlice Peggy'yi işe alır.

Agent of Shield

Ajan Nick Fury, Soğuk Savaş'ın sona ermesinden bu yana Yukon'da sürgüne gittikten sonra Hydra tehdidiyle savaşması istenir.

Cloak ve Dagger

Birbirinden farklı güçlere sahip olan iki gencin güçlerini aynı anda keşfetmesi ile olaylar başlar. Bu gerçekleşirken aynı zamanda gençler birbirine aşık olmaya başlar. Marvel dünyasının Freedom platformundaki ilk ve tek dizisi olarak öne çıkıyor. İzlenmesi gereken kaliteli Marvel yapımları içerisinde yer aldığını söylemek mümkün.

Daredevil 

Gündüz kör bir avukat, gece kanunsuz. Matt Murdock, Daredevil olarak New York suçuyla savaşır.

Inhumans

İzole bir süper insan topluluğu, kendilerini korumak için savaşır.

Iron Fist

Bir uçak kazası ile beraber K’un-Lun şehrine düşen Danny Rand, burada keşişler tarafından yetiştirerek çok gizli güçlere sahip olur. Daha sonra yeniden New York'a dönen Danny, burada hem ailesini toparlamak hem de şehri korumak için mücadele etmeye başlar. Bu arada bunu yaparken Iron Fist ismini alır.

​​​​​​​

Jessica Jones

Yaşadığı trajik bir olayın ardından özel güçlerini bir kenara bırakmaya karar veren Jessica, dedektiflik kariyerini ortaya çıkarır. Ancak suç örgütü üzerinden yaşadığı kötü olaylar sebebiyle, özel güçlerini devreye sokmak zorunda kalacaktır.

Luke Cage

Bir deneyin yanlış şekilde gitmesi ile insanüstü güçler kazanan Luke Cage, artık delinemez bir deri zırhına sahiptir. Bu güçlerini ailesinin de yaşadığı Harlem’de gösterecek ve suça karşı savaşacaktır.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.