Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

İzlemeye doyamayacağınız 5 dizi tavsiyesi

DİZİ

Sizi savaşın dehşetine tanık olabileceğiniz bir zamana götürebilir veya kurnaz ve akıllı bir hırsızın gözünden birbirinden benzersiz soygunlar yapabilir ya da bilimkurgunun doruklarına tırmanıp orada biraz zaman geçirebilirsiniz.İşte bu muhteşem dizi önerileri sizlerle birlikte

THE WAR (2007) İMDB:9.0

Olağanüstü zamanlarda geçen olağanüstü olaylar

Sıradan yaşamlar yok

Kendisi bir belgesel fakat listemde yer vermeden edemedim.Bir belgesel sizi ancak bu kadar savaşın derinlerine sürükleyebilir.2. Dünya Savaşı’nı  gerçekleşen olayları tüm gerçekliğiyle işleyen bizzat yaşanmış anılardan oluşan kaliteli bir yapım.


ALTERED CARBON İMDB:8.0

Bilincin dijitalleştirildiği ve saklandığı bir gelecekte geçen bir mahkum, yeni bir bedende hayata döner ve özgürlüğünü kazanmak için akıl almaz bir cinayeti çözmesi gerekir.

KİNGDOM İMDB:8.4

Hasta kralları hakkındaki garip söylentiler bir krallığı ele geçirirken, veliaht prens, ülkeyi ele geçiren gizemli bir salgına karşı tek umudu olur.

LUPİN  İMDB:7.6

Arsène Lupin'in maceralarından ilham alan centilmen hırsız Assane Diop, zengin bir ailenin uğradığı adaletsizlik nedeniyle babasının intikamını almaya koyulur.

Resident Allien İMDB:8.2

Küçük bir kasaba Colorado doktorunun kimliğini alan ve yavaş yavaş Dünya'daki gizli görevinin ahlaki ikilemiyle boğuşmaya başlayan Harry adında kaza yapan bir uzaylı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.