Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

İnci'nin vedası izleyiciyi gözyaşlarına boğdu

DİZİ

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı 37. bölümüyle sezon finali yaparak tatile girdi.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı'nın sezon finali bölümü izleyiciyi gözyaşlarına boğdu. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı dizide İnci karnındaki bebeğiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Diziden ayrılacağı kesinleşen ve ölerek İnci rolüne veda eden Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından izleyicileriyle vedalaştı. 
Abdullah, " Şunu bilmenizi isterim abuk subuk şunu dedi bunu dedi diye yazılan ve benim ağzımdan duymadığınız hiçbir cümle gerçek değil. İnci’nin yolculuğu burada bitti, her zaman kalbimde ayrı bir yeri olucak. Müthiş bir ekiple, çok değerli bir yolculuktu. Masumlar bitene kadar kalbim hep ekibimle kalacak. İyi ki beraberdik, büyük bir adanmışlık ve sevgiyle bir sezon geçirdik. Canım Masumlar Apartmanı. Canım İnci" . yazarak duygularını ifade etti.

İnci'yi kollarında kaybeden ve daha sonra akıl hastanesine yatırılan Han'ın yaşadıkları, Safiye ve Naci'nin vedası yürekleri burktu. Sosyal medyada ise aynı dakikalarda oyunculara ve dizi ekibine övgüler yağdı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.