Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi için imzalar atıldı

DİZİ

ATV ekranlarının ve dizi sezonun en başarılı projelerinden birisi olan Bir Zamanlar Çukurova 102. Bölüm sezon finali ile ekranlara ara verdi ancak yaşanan son gelişmeler herkesi heyecanlandırdı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir başrol oyuncusunun yeniden ekranlara döneceği haberi dizi severleri heyecanlandırdı.

3 sezondur ATV ekranlarında seyircinin karşısına çıkan Bir Zaman Çukurova dizisi geçtiğimiz günlerde sezon finali yaparak ekranlara bir süreliğine ara verdi.

Bir Zamanlar Çukurova sezon finaline damga vuran sahne ise Demir Yaman karakterine hayat veren Murat Ünalmış’ın diziye veda etmesi olmuştu.

Bildiğiniz üzere Demir Yaman karakteriyle seyircinin karşısına çıkan Murat Ünalmış son dönemde rol arkadaşlarıyla sık sık ettiği kavgalarla gündeme gelmişti.

Murat Ünalmış Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Kerem Alışık ile ettiği kavga sonrası bir anda gündeme yerleşmişti.

Hatta o günlerde dizinin yapımcıları devreye girmiş iki ünlü oyuncuyu zar zor ikna etmişti.

Bu kavga haberlerinin basına sızmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncularından Murat Ünalmış sezon finalinde diziye veda etmişti.

Bu gelişmelerin ardından Bir Zamanlar Çukurova dizisine daha önce veda eden bir isim hakkında heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakteriyle karşımıza çıkan Vahide Perçin ekranlara geri dönüyor.

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakterine can veren deneyimli ve usta oyuncu Vahide Perçin çok yakında yine setlere geri dönecek.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.