Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Kısıtlı imkânlara rağmen özveri başarıyı getirdi

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bulunan Akşemsettin Ortaokulu, ‘Küçük Erkek Takımı’ Bursa’da yapılacak olan ‘Türkiye Finalleri’ne katılmayı başardı.

Bölgede yapılan spor müsabakalarında Akşemsettin Ortaokulu farklı dallarda başarılar elde ederken, ‘Küçük Erkek Futbol Takımı’ da Muş’ta oynan ‘Türkiye Finalleri’nden galip gelerek ilk sekiz takım arasına girdi. Takım Bursa’da oynanacak olan Türkiye şampiyonluğuna katılmaya hak kazanırken, Beden Eğitimi Öğretmeni aynı zamanda Takımın Teknik Direktörü Sadık Kaplan, hiçbir başarının tesadüf olmadığına dikkat çekti. Takımın başarısında öz verili, disiplinli ve takım olma ruhunun yattığını ifade eden Kaplan, “Mesai kavramını gözetmeksizin hafta içi ve hafta sonu öğrencilerle okul içinde ve okul dışında idmanlar yaparak güzel başarılara hep birlikte imza attık” dedi. Takımın Teknik Sorumlusu Feyzullah Salık ise, “Bu başarıda özellikle okul idaresinin, okulun sportif faaliyetlerine imkânlar çerçevesine sonuna kadar desteklemesi bizleri ve takımı mutlu etti” dedi.

“Kısıtlı İmkânlara Rağman Özveri Başarı Getirdi”

Akşemsettin Ortaokulu Müdürü Davut Gümüş de, şunları söyledi: “Okulun sportif anlamda fiziki imkânlarının kısıtlı olmasına rağmen beden eğitimi öğretmenlerimizin tamamı öz verili bir şekilde çalıştı ve başarı yakalandı. Hiçbir şekilde pes etmedik. Takımımızın Bursa’da Türkiye finallerine katılması bölgemiz ve Diyarbakır adına gurur verici bir durumdur” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.