Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Halk Bankası Bismil Şubesi konteynere taşındı

Diyarbakır

Halk Bankası Bismil Şubesi deprem nedeniyle konteynerde hizmet vermeye başladı.

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi Altıok Mahallesi’nde bulunan Türkiye Halk Bankası Bismil Şubesi yaşanan depremler sonrası hasar gören binalarının güçlendirme çalışmaları nedeniyle konteynere taşındı. 

Öte yandan Türkiye Halk Bankası Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen mühendisler tarafından da binada incelemeler yapıldığı ve tadilat çalışmalarının başlatıldığı öğrenildi. .

Bankanın tadilat çalışmaları süresince Devlet Hastanesi bahçesinde konteynerda hizmet vereceği ardından ise prefabrik şube olarak faaliyet göstermeye devam edeceği belirtildi. 

Türkiye Halk Bankası Bismil Şube Müdürü Yücel Yıldırım, konuyla ilişkin,“Bankamız, şube lokalinin devreye alınması için bütün imkanlarını seferber etmiştir. Mümkün olan en kısa sürede müşterilerimize hizmet vermeye başlayacağız. Bu süreçte, koordinasyon içinde çalıştığımız ilgili kamu/özel kurum ve kuruluşlarına, çalışanlarımıza, müşterilerimize ve diğer paydaşlarımıza desteklerinden ve anlayışlarından dolayı teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.