Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Gülbahçesi Ve Gül Parkı Huzur Saçıyor

Diyarbakır

Bağlar Belediyesi’nce Geçtiğimiz Yıllarda Hayata Geçirilen Ve Her Yıl Geliştirilen Gül Bahçesi Ve Gül Parkı, Baharın Gelmesiyle Birlikte Renk Cümbüşüne Dönüştü. 30’dan Fazla Gül Çeşidinin Filizlendiği Park, Günün Her Saatinde Her Yaş Grubundan Vatandaşın Yoğun İlgisini Görüyor.

Doyumsuz gül kokuları arasında huzurlu bir şekilde vakit geçiren vatandaşlar durumdan memnun, Bağlar Belediyesi ise gül çeşitleri ve parkın bakımını günlük olarak gerçekleştiriyor. Bağlar Belediyesi’nin hayata geçirdiği en önemli yeşil alan ve çevre projelerinden olan Gül Bahçesi ve Gül Parkı, baharın gelişiyle beraber büyük bir canlılık kazanarak doyumsuz bir renk cümbüşü ve ziyaret edenleri mest eden güzel kokular yaymasıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekiyor. Aralarında Diyarbakır’a özgü gül çeşitlerinin de olduğu 30’dan fazla gül çeşidinin filizlendiği parkın görünümü görenleri cezbederken, sabahın erken saatlerinde spor ve yürüyüş yapan her yaştaki insanla başlayan hareketlilik gece saatlerine kadar devam ediyor. İnsanlar bir yandan gül kokuları arasında huzur bulurken, diğer yandan ailece güzel vakit geçiriyor. Bağlar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hem gül bahçesinin, hem parkın bakım ve yenilenme çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Vatandaşlardan Başkan Beyoğlu’na Teşekkür

Gül bahçesinde çok sayıda gül çeşidinin yanı sıra süs ve peyzaj bitkileri de yetişiyor. Burada yetişen süs ve peyzaj çeşitleri ise ilçenin farklı bölgelerindeki projelerde kullanılıyor. Vatandaşlar, şehrin ortasında huzur veren projenin her geçen yıl geliştirilmesinden dolayı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti. Başkan Beyoğlu, ”Halkımıza huzur veren ve şehrimizin tarihteki misyonunu yansıtan, şehrimizin imajına büyük katkı sunan bu güzel projeyi her geçen yıl geliştiriyoruz. Bakım ve yenileme çalışmalarını düzenli olarak yapıyoruz. Halkımız mutluysa biz de mutlu oluruz.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.