Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Esnafla Dertleşti, Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Destek İstedi

Diyarbakır

Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, İlçede Esnaf Ziyaretinde Bulunarak Kendisi İletilen Sorunların En Kısa Zamanda Çözülmesi Sözünü Dile Getirdi.

14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Başkan Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi için destek istedi. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçenin birçok bölgesinde ziyaretlerde bulunarak esnaflarla dertleşti. 4 yıl boyunca halkın her türlü sorun ve talebiyle yakından ilgilenip hizmet ettikleri için bugün gönül rahatlığıyla ilçenin sokaklarında gezme imkanı bulduklarını ifade eden Beyoğlu, son güne kadar ilk günkü aşkla yola devam edeceklerini kaydetti.

"Hizmet Ederken Kimseye Ayrımcılık Yapmadık "

Görüştüğü esnaflara ve vatandaşlara seçimlerin önemini anlatan Beyoğlu,"2019 yılında göreve başlarken söz verdiğimiz gibi ayrım yapmadan her bir mahallemize ve vatandaşımıza hizmetkâr olduk. Ötekileştirmedik, kucaklayıcı ve birleştirici olduk. Allah izin verirse son güne kadar bu anlayışla devam edeceğiz.  14 Mayıs'a çok az zaman kaldı. Halkımızdan isteğimiz ömrünü milletin hizmetine adayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimize sahip çıkmalarıdır." dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.