Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Dürdane Beyoğlu'ndan Kırsaldaki Öğrencilere Destek

Diyarbakır

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun Eşi Dürdane Beyoğlu, İlçeye Bağlı Karacadağ Bölgesindeki 4 Yerleşim Yerinde 500 Öğrenciye Giysi Hediye Etti.

Allah'ın rızasını gözetmekten başka niyetleri olmadığını belirten Beyoğlu,"Bir çocuğun kalbini ısıtıp yüzünü güldürmek dünyanın en büyük mutluluğudur." dedi. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun eşi Dürdane Beyoğlu, Karacadağ bölgesindeki okullarda öğrenim gören çocuklara anlamlı destek sağladı. Oğlaklı ve Övündüler mahallelerinin merkezi ile bağlı yerleşim yerlerini ziyaret eden Dürdane Beyoğlu, bu yerleşim yerlerindeki ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören 500 çocuğa temel giysi ürünleri hediye etti.

"Amacımız Çocukların Yüzünü Güldürmek "

Çocuklarla sohbet eden ve yakından ilgilenen Beyoğlu, Allah'ın rızasını gözeterek çocukların yüzünü güldürmeye gayret ettiklerini söyledi. Beyoğlu, "Bir çocuğun kalbini ısıtıp yüzünü güldürmek dünyanın en büyük mutluluğudur. Hediyelerimizle mutlulukları gözlerinden okunan çocuklarımız göremediğimiz bir zamana gönderdiğimiz canlı mesajlardır konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.