Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Diyarbakır’da iki aile arasında sopalı ve bıçaklı kavga. 13 yaralı 1'i ağır.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Çınar ilçesi Beşpınar Mahallesi’nde husumetli iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 1'i ağır 13 kişi yaralandı. Jandarma olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı. İşte detaylar..

Akşam saatlerinde meydana gelen olayda Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Beşpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Çevreden edinilen bilgilere göre, aralarında daha önce de husumet bulunan iki aile arasında sözlü tartışma yaşandı. Ailelerin yakınlarının olaya müdahale olmasıyla sözlü tartışma yerini bir anda sopalı, taşlı ve bıçaklı kavgaya dönüştürdü. Her iki grup içerisinde 1'i ağır 13 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları darbelerle yaralandı.

Çevrede durumu gören vatandaşların ihbarı bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma sevk edildi. 13 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır’daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için yaralıların tedavi altına alındığı hastanelerin önünde polis, güvenlik önlemi aldı.

Jandarma ekiplerinin giriş ve çıkışı kapattığı Beşpınar Mahallesi’nde ise güvenlik önlemleri alındı. Jandarma, kavgaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.