Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Diyarbakır’da cinayet

Diyarbakır

Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde Mehmet İhsan Şahin tartıştığı Mehmet Faruk Turan’ı silahla vurarak öldürdü. Turan’ın cesedinin başında bekleyen Şahin, gelen polis ekipleri tarafından olayda kullandığı silah ile gözaltına alındı. Turan’ın cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Olay, Dicle Üniversitesi Hastanesi önündeki otobüs durağı yakınında meydana geldi. Husumetli olan 22 yaşındaki Mehmet İhsan Şahin ile 32 yaşındaki Mehmet Faruk Turan arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Mehmet İhsan Şahin, üzerindeki tabancayı çekerek Turan’a ateş etti. Turan, vücuduna isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti.

Mehmet Faruk Turan’ın cesedinin başında bekleyen Şahin, ihbarla olay yerine sevk edilen polis ekipleri tarafından olayda kullandığı silah ile gözaltına alındı. Mehmet İhsan Şahin, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

Mehmet Faruk Turan’ın cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.