Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Diyarbakır’da Cadde Ve Sokaklar Yenileniyor

Diyarbakır

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için ilçede kırsal mahallelerde malzeme serim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yenişehir ilçesinde artan nüfus ve göç ile beraber modern yerleşim yerlerinin oluşturulduğunu belirterek, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından,  ilçemizde şehir içi ulaşım ağını kolaylaştırmak ve ilçemizi daha modern bir görünüme kavuşturabilmek amacıyla kırsal mahallelerde malzeme serim çalışmaların yürütmektedirler." dedi.

TÜM YOLLARDA ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Başkan Beşikci, ’’Baharın gelmesiyle birlikte ilçemiz genelindeki yeni yerleşim alanlarında hasarlı yollarımızı onarmaya, alt yapı çalışmalarını sürdürmeye ve yollarımızı düzenleme çalışmalarına başladık. İhtiyaç duyulan özellikle kırsal mahallelerimizde çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Üçkuyu mahallesinden başlamak üzere ilçemizdeki kırsal mahallerimizde bulunan tüm yollarda malzeme serim çalışmalarını sürdürecektir.'' şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.