Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Bağlar ’da Cumhurbaşkanı Erdoğan Seferberliği

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’ne Bağlı Merkez Ve Kırsal Bölgelerde, 28 Mayıs Pazar Günü Yapılacak Cumhurbaşkanı İkinci Tur Seçimleri İçin Seçim Çalışmaları Aralıksız Bir Şekilde Devam Ediyor.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı İkinci Tur Seçimleri ’ne sayılı günler kala, Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’nde vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeye teşvik etmek amacıyla çalışmalar sürdürülüyor. Eski bakanlar Mehmet Mehdi Eker ve Kutbettin Arzu, AK Parti MKYK Üyesi Alattin Parlak, AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun önce kırsalda Alatosun bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelinerek seçimin önemine vurgu yapıldı. Vatandaşlar tek tek dinlendi, seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tam destek vermeleri istendi. Ardında da ilçe merkezinde sırasıyla esnaflar ve vatandaşlar ziyaret edildi. Yapılan konuşmalarda bu seçimin tarihin en kritik seçimi olduğuna dikkat çekildi, neden Erdoğan’a destek verilmesi gerektiği anlatıldı.

Bölgeye En Büyük Hizmetler Bu Dönemde Yapıldı

Bakan Mehmet Mehdi Eker, bölgeye en büyük hizmetlerin ve demokratikleşme hamlelerinin 20 yıllık AK Parti iktidarında Recep Tayyip Erdoğan’la geldiğini kaydederek bölge halkının bir kez daha sandıkta üzerine düşeni yapacağına olan inancını dile getirdi. Eski bakanlar Mehmet Mehdi Eker ve Kutbettin Arzu ile AK Parti MKYK Üyesi Alattin Parlak, halk buluşmalarının ardında Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret nedeniyle eker, Arzu ve Parlak’a teşekkür eden Başkan Beyoğlu, Bağlar ‘da bir yandan halka hizmet ederken, diğer yandan asrın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı seçimlerde tarihi bir zafere ulaştırmak için yoğun gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.