Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Halil Arslan, Şanlıurfa Karaköprü’den AK PARTİ Başkan aday adayı oldu

BÖLGE HABERLER

Urfa’da Belediye Başkanlığı için AK Parti Urfa Teşkilatına Belediye Başkan aday adaylığı için başvurular başladı.

Urfa il Genelinde AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için hareketlilik hız kazandı. Seçim takvimin netleşmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Belediyelerine Belediye başkanı adayı olmak isteyenler il ve ilçe Teşkilatlarına başvurularını sürdürüyor. Bununla birlikte Halil Arslan Şanlıurfa Karaköprü’den AK PARTİ Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Adaylık başvurusunu gerçekleştiren ve bu süreçte seçim çalışmalarını başlatan Halil Arslan, yaptığı açıklamada " ülkemiz özelde ilimiz adına 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum… Milletimize layık hizmetler yapmak dileğiyle… Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Halil Arslan Kimdir?

05.12.1976 yılında Şanlıurfa’da doğumlu. İlk orta ve lise tahsilimi Şanlıurfa’da yaptım. Anadolu üniversitesi işletme fakültesinden mezun oldu. Mezun olduktan sonra 2006 yılında mali müşavir olarak kendi ofisin meslek hayatına atıldı. 2004-2009 yılları arasında AK Parti gençlik kolları başkan Yardımcısı olarak görev aldım. İyilik iyidir insani yardımlaşma derneğinde başkan yardımcılığı, sinikan aşireti sosyal yardımlaşma derneği genel saymanı, DAVUT zeki Akpınar lisesi mezunları derneği başkanlığında bulundum. Evli 2 çocuk babasıdır.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.