Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Bismil Belediyesi Spora Desteğe Devam Ediyor

BÖLGE HABERLER

Bismil Belediyesi spor kulüplerin yanında tekvando sporuna da destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen, İlçede bulunan minik tekvando sınıfını ziyaret ederek öğrencilere tekvando malzemeleri hediye etti.

Bismil Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen Bismil'ie yenilik katmaya, gencinden yaşlısına sosyalleştirmeye devam ediyor.

Bismil’ de ki spor kulüplerin den sonra tekvando sporuna da destek veren Başkan Türkmen, Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol ile birlikte miniklerin tekvando sınıfını ziyaret ederek minik sporculara tekvando malzemeleri hediye etti. 
Ziyarette tekvando hocası Adil Karakaş’ den sporcular hakkında bilgi alan Başkan Türkmen yaptığı açıklamasında "İlçemizdeki tekvando salonunu ziyarete geldik.. Çalışmalarını ve arkadaşlarımızı yerinde görmek istedik. Sporcularımızın ihtiyaçları doğrultusunda Belediye olarak tekvando malzemeleri hediye ettik.  Hocamız ve öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

Başkan Türkmen’in verdiği destekten dolayı teşekkür eden Antrenör Adil Karakaş ise  "Çalışmalarımız çok güzel şekilde devam ediyor. Katılım potansiyelimiz yüksek. İnşallah bundan sonra da daha güzel olacağını düşünüyorum. Başkanımızın bize verdiği desteklerden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Burada çok çok başarılı sporcular yetiştireceğimize inanıyoruz. " dedi.

(HABER MERKEZİ)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.