Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumuna Göre 18 Şubat Cumartesi Günün Nasıl Geçecek?

Astroloji

18 Şubat Cumartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 18 Şubat Cumartesi günün nasıl geçecek? Astrolog Sevgi Yiğit’tin yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde işinle ilgili bazı konular gündeminde olabilir. Üzerinde baskı hissedebilir ve bir miktar gergin olabilirsin. Gün genelinde ise odağında sosyal hayatın, arkadaşların ve sosyal çevren yer alacak. İletişiminin yoğun olabileceği bir gün seni bekliyor. Günün ikinci yarısında aşk hayatınla ve öz değer algınla ilgili bazı sorgulamaların olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise arkadaşlarınla, sosyal çevrendeki kişilerle iletişimin artabilir ve kendini daha iyimser hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde uzaklardaki tanıdıkların ve aile büyüklerin ile ilgili bazı gündemlerin olabilir, bazı haberler alabilirsin. Gün genelinde ise odağında kariyerin ve sorumlulukların yer alacak. Günün ikinci yarısında aile bireyleri ile ilişkilerinde ve ikili ilişkilerde birtakım gerginliklerin olabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde de iletişimin, konuşmaların, görüşmelerin artabilir ve kendini daha iyimser hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde, yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Gün genelinde ise odağında uzaklar, yayıncılık, seyahat, eğitim, hukuki konular ve uzaklarda yaşayan tanıdıkların yer alacaktır. Günün ikinci yarısında da kendi sağlığınla ilgili veyahut uzakta yaşayan yakınlarının sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Aynı zamanda işinle, kardeşlerinle, yakın çevrenle ve seyahatlerinle ilgili de bazı streslerin olabilir. Gece saatlerinde ise uzaklarda yaşayan akrabalarınla, kardeşlerinle iletişimin artabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde, diğer insanlarla ilişkilerinde bazı konuları kafana takabilirsin ve üzerinde baskı hissedebilirsin. Gün genelinde ise odağında finansal konular ve sağlığın yer alacaktır. Günün ikinci yarısında da maddi konularla, sağlığınla, çocuğunun sağlığıyla, aşk hayatın ve öz değer algınla ile ilgili bazı streslerin olabilir. Gece saatlerinde ise yakın çevrendeki kişilerle iletişimin artabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde, yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Aynı zamanda günlük işlerinle ilgili sorumluluklarının baskısını üzerinde hissedebilirsin. Gün genelinde ikili ilişkilerin, evliliğin, ortaklıkların ve partnerinle ilişkin odağında yer alacaktır. Günün ikinci yarısında ise eşinle ya da aile bireyleriyle ilişkilerinde bazı streslerin olabilir. Gece saatlerinde de partnerinle veya yakınlarınla iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların artıyor. Sevgiyle kal.

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde, çocuğunla veya partnerinle ilişkinde kafana takılan bir şeyler olabilir ve üzerinde baskı hissedebilirsin. Gün genelinde de odağında işin, sorumlulukların ve sağlığın yer alacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise ticari işlerinle, seyahatlerinle, eğitiminle veyahut sağlığınla ilgili birtakım streslerin olabilir. Gece saatlerinde de yakınlarınla iletişimin, görüşmelerin artabilir ve işlerinle, sağlığınla ilgili bazı kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde evinle ve aile bireyleriyle ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Gün genelinde ise odağında aşk hayatın, çocukların ve sanatsal aktivitelerin yer alacaktır. Günün ikinci yarısında da partnerinle, çocuklarınla ve sosyal ilişkilerinle ilgili birtakım streslerin olabilir. Gece saatlerinde ise partnerinden haber alabilir, iletişimi güçlendirebilirsin. Yeni karşılaşmalar için de ideal bir zaman dilimi olacaktır. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde, yoğun rüyalarla ve güçlü sezgilerle güne başlayabilirsin. Düşünme, araştırma ve iletişim açısından güzel etkilerin olacaktır, değerlendirebilirsin. Gün genelinde ise odağında evin ve ailen yer alacak. Günün ikinci yarısında da aile bireylerinle, partnerinle ilişkin açısından bazı stresler söz konusu olabilir. Gece saatlerinde ise kardeşlerinle ve yakınlarınla iletişimin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde, güne biraz gergin başlayabilirsin. Gün genelinde ise odağında kardeşlerin, akrabaların, yakın dostların, eğitim hayatın, seyahatlerin ve iletişimin yer alacaktır. Günün ikinci yarısında da sağlığınla, solunum yollarınla ilgili hassasiyetlerin ya da yakın çevrenle ilgili streslerin olabilir. İletişim kurmakta, anlamakta ve anlaşılmakta zorlanabilirsin. Gece saatlerinde ise kardeşlerinle ve yakın çevrenle iletişimin artıyor. Konuşmaların, görüşmelerin yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde, güne biraz gergin başlayabilirsin. Gün genelinde ise odağında maddi konuların, sağlığın ve öz değer algın yer alacaktır. Günün ikinci yarısında da çocuğunun sağlığı veyahut çocuğunun masrafları ile ilgili birtakım streslerin olabilir. Partnerinle ilişkinde de bazı streslerin olabilir ve öz değer algını sorgulayabilirsin. Aynı zamanda eşinle maddi konularla ilgili anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde ise parasal konularla ilgili ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili bazı görüşmeler yapabilir veyahut bazı kararlar alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde, yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Gün genelinde odağında ilişkilerin ve ailen yer alacaktır. Günün ikinci yarısında ise eşinle, partnerinle ya da aile bireyleriyle ilişkilerinde bazı streslerin olabilir. Kızgınlık, gerginlik, anlaşmazlık ve kıskançlık yaşaman mümkün. Gece saatlerinde de kardeşlerinle ya da yakın çevrenle iletişimin, görüşmelerin, konuşmaların yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde, sosyal çevrendeki kişilerle iletişiminde gerginliklerin olabilir. Gün genelinde odağında sağlığın, iç dünyan ve geri plandaki bazı konular olacaktır. Günün ikinci yarısında da sağlığınla ya da ticari işlerinle ilgili bazı streslerin ve gündemlerin olabilir. İletişimde ve kendini doğru ifade etmede zorlanabilirsin. Gece saatlerinde ise senin veya çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım gündemlerin olabilir, bu konularla alakalı görüşmeler yapabilirsin. Aynı zamanda, kendi içinde bazı kararlar alman da mümkün. Sevgiyle kal.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.