Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 9 Haziran Perşembe 2022

Astroloji

9 Haziran perşembe günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

Koç Burcu 

Aşkta tutucu davranışlarınız yüzünden partnerinizle ilişkinizi zorlayabilirsiniz. Sizin isteklerinizi onun davranış biçimlerine ters düşebilir. Zengin bir dünyanız var ve rutin olaylardan hemen sıkılıyorsunuz. Özgürlüğünüzü zedeleyecek çevre koşullarına karşı önleminizi alacaksınız.

Boğa Burcu 

Bugün işinizle ilgili özel bir teklifle karşı karşıya kalabilirsiniz. Karar için kendinize zaman vermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eski aşkınızın ısrarlı aramaları ve yeniden bir şans istemesi tahammül sınırlarınızı zorlayabilir. Eski olanı ardınızda bırakıp siz güne bakmalısınız.

İkizler Burcu 

Bugün, duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu.Yollarla ilgili beklentilerinizin size kazandıracağı sürprize hazırlıklı olmalısınız. İstemediğiniz değişimler ortaya çıkabilir. Yakınacağınız konuların ortaya çıkmaması için bazı önlemlerinizi şimdiden almalısınız.

Yengeç Burcu 

Bugünlerde iş ve özel yaşamınızda tepkilerinizi kontrol altında tutmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki insanlar sizi çok çabuk kızdırarak hata yapmanıza sebep olabilirler. Oto kontrolünüzü sonuna kadar kullanmalısınız. İşinizle ilgili ufak tefek gecikmeler yaşanabilir soğukkanlı davranın ve başkasının sebep olduğu aksamanın sizi zararlı çıkarmasına izin vermeyin.

Aslan Burcu 

Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi büyütmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalar yapmayın. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Tartışmalardan kaçınmalısınız. Ani duygusal değişiklikler olabilir.

Başak Burcu 

Önümüzdeki bir kaç gün sizin için aktivite, yolculuk ve haber alma dönemi de olabilir. Şayet tatil imkanı bulabilirseniz tam gerek duyduğunuz dinlenmeyi sağlayabilirsiniz. Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir şey almamaya özen gösterin. Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Terazi Burcu

Kafanızı karıştıran kişiler ve olaylarla karşılaşacaksınız. Yapacağınız işlerde belli bir düzen sağlayın ve bu şekilde gideceğiniz yolu belirleyin. Bu arada uçuk ve altından kalkamayacağınız fikirlerden uzak durun. Özel hayatınızda ise eski partnerinizden alacağınız haber sizi fazlasıyla etkileyebilir. Kendinizi fazla kaptırmamanızda fayda var.

Akrep Burcu 

Hedeflerinizi konusunda ısrarcı bir tutum içinde olmanız, size uzun vadede çok şey kazandırabilir. Bilinçaltınızdaki duyguların sizi ısrarcı yapması size güzel bir performans kazandırabilir fakat hırslı yapınızı özgürce kullandığınız zaman başarınız daha belirgin oluyor.

Yay Burcu 

İletişim konusunda oldukça güçlüsünüz ve bugün de duygularınızı dile getirmekte zorlanmayacağınız bir gün olacak. Kalbinizden konuşup, kalplere hitap edeceksiniz. Evinizde kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün evinizi güzelleştirmek için bir şeyler yapabilirsiniz. Belki biraz alışveriş veya evinizde bir takım tadilatlar söz konusu olabilir. Bugün kritik anlaşmalara imza atmamaya çalışın.

Oğlak Burcu 

Sabah erken saatlerde aldığınız bir haber moralinizi bozmuş olabilir. Bu haberden dolayı bir hayli yorgun ve halsiz hissediyor da olabilirsiniz. Ama bunun çözümü için uğraşmanız ve istediklerinizi elde etme konusundaki azminizi de göz önünde bulundurarak soğukkanlı bir şekilde çözüm yolunda gitmelisiniz. Unutmamalısınız ki her zorluktan çıkabilecek tek kişi sizsiniz.

Kova Burcu 

Bugün bir süredir düşündüğünüz şeyi hayata geçirmek için planlar yapacaksınız. Ama dikkatli olun ve gizli kalmış detayları da görmeye çalışın. En doğru olanı seçtiğinizi hissedene kadar bulmacanın parçalarını yerine koymayın, yani planınızı tamamlanmış saymayın. Kendi içinizde bir yandan dramatik duygulara yönelmeye çok meyillisiniz, diğer yandan ustaca fikirlerle, hayatınıza getirecek yöntemler bulma konusunda becerikli. Bu işinizdeki başarınızın sırrı aslında. Ancak duygusal davranmak sizi zarara sokabilir. Para şu sıralar en zayıf noktanız.

Balık Burcu

Aşk hayatınız da hareketlilik sizi bazen yoruyor ancak bunun sizin benliğinizi oluşturmakta önemli bir yeri var. İş hayatınızda bazı aksaklıklar olsa da bu sizde olağan dışı bir etki yaratmayacak ve sizin de takım arkadaşlarınızla ortak çalışmanız sayesinde üstesinden geleceksiniz ancak bazı kayıpların da önüne geçemeyeceksiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sağlam ilişkiler kurmuş olduğunuzu düşünüyorsunuz ancak gerçek bu şekilde değil

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.