Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 7 Haziran Salı 2022

Astroloji

7 Haziran salı günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: İşyerinde yanlış yönlendirilebilirsiniz. Bildiğinizden şaşmamalı ve kendi doğrularınızı savunmalısınız. Tepkiler sizi ilgilendirmesin. Duygularınızda bencilce davranarak karşınızdaki kişiyi acımasızca eleştiriyorsunuz.

BOĞA: İş yaşantınızda inatçı yapınızı bilenler size yeni bir şeyi kabul ettiremiyorlar. Çevrenize de şans vermeyi denemelisiniz. Farklı olaylar gündeme geliyor. Çevreniz ne söylese haklı. İlişkilerinizde fazla ısrarcısınız.

İKİZLER: Dün ile bugün arasındaki farkı artık daha iyi anlıyorsunuz. Artık problemler geride kaldı ve önünüz açık. Olayları gelecek zamana bırakmalısınız. Engelleriniz kalkıyor. Bugün disiplinli hareket etmelisiniz.

YENGEÇ: Sabırlı yapınız sayesinde iş yaşantınızdaki engeller kalkıyor. Kendinizi ispat etmeye çalışırken daha dikkatli davranın. İlişkinizde yaşadığınız sorunlar iletişimi kaybetmenizden kaynaklanıyor.

ASLAN: Olağan işlerden sıkıldığınız için denememiş işleri tercih ediyorsunuz. Bugün sizin için fırsatlar günü olabilir. Akıllı davranmalısınız. Özgür ruhunuz aşk hayatınızı yanlış etkiliyor ve sevdiğinizi üzüyor, unutmayın.

BAŞAK: İşlerin yolunda gitmesi sizi şımartabilir ve hata yapabilirsiniz. Başarınızı perçinlemek istiyorsanız dikkatli olun. Bugün aşk ilişkinizde ifade zorluğu yaşayabilirsiniz. Kendinizi sorgulamasını bilmiyorsunuz.

TERAZİ: Verimli bir gününüz. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Sadece alınganlıktan vazgeçmelisiniz. Duygusal bir gününüzde olmanız her şeyi yanlış anlamanıza sebep oluyor. Dikkatli olmalısınız.

AKREP: Bugün daha pratik düşünmeye ihtiyacınız var. Elinizdeki konuların hızlı bitmesi gerekiyor ve siz detayları atlamalısınız. Sevdiğiniz kişi ile aynı dili kullanmıyorsunuz. O, sizden daha farklı bir yaklaşım bekliyor.

YAY: İş yaşantınız sizi tatmin etmeyince başarı grafiğiniz düşüyor. Yaptığınız işlerin bir öncekinden daha iyi olmasını istiyorsunuz. Duygularınızda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden sevdiğinizle aranız açılabilir.

OĞLAK: Ortaklıklarda yaşadığınız sorunlar yüzünden neşeniz kaçabilir. Sevdiklerinizin desteği sizinle unutmayın ve aldırmamayı öğrenin. Aşkta probleme tahammülünüz yok. Daha anlayışlı olmalısınız.

KOVA: İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle çelişki yaşamanız iş motivasyonunuzu bozuyor. Anlayışlı ve özverili davranmayı öğrenmelisiniz. Bugün olaylara daha farklı bakarak geçmişle hesaplaşabilirsiniz.

BALIK: İşlerinizi takip ederken sıkılıyor ve başkalarından yardım almak istiyorsunuz. Çevrenize fazla güvenmeyin. İkiniz de sorumluluğu birbirinize yüklemek isterken ilişkinizi tehlikeye atıyorsunuz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.