Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları: 6 Mayıs Perşembe

Astroloji

6 Mayıs Perşembe günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

6 Mayıs Perşembe günü için burcunuzun yorumu;

KOÇ BURCU
21 Mart / 20 Nisan

Karşılaştığınız toplumsal olaylara müdahale edebilirsiniz. Haksızlığa katlanamayan doğanız savunma güdünüzü kabartacaktır. Üzerinize düşenlerin ne olduğu konusunda düşünebilir, güvendiğiniz kişilerle bu nokta bir ortak çalışma başlatabilirsiniz.

BOĞA BURCU
21 Nisan / 21 Mayıs

Geçmiş alacaklarınızı tahsil ediyorsunuz. Beklediğiniz paranın geri dönmesi ekonomik olarak önünüzü görmenizi kolaylaştıracaktır. Planlarınızı uygulamaya koymaya başlarken bu durumu bir daha yaşamamak için, insanlara olacağınız desteğin sizi olumsuz olarak etkilemeyecek şekilde düzenlemeniz gerektiğini öğreniyorsunuz.


İKİZLER BURCU
22 Mayıs / 22 Haziran

Geçmişteki bazı dedikodular yeniden gündeme getirilebilir. Kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Halledilmiş ve kapanmış bir konu üzerinden dönen konuşmaların şu anki yaşantınızı etkilememesi, bugün sergileyeceğiniz tutumlara bağlı olacaktır.


YENGEÇ BURCU
23 Haziran / 22 Temmuz

Başarılarınızı değerlendirmek isterken tatmin olmak isteğiyle bir değişikliğe gidebilirsiniz. Sizin zirve olarak gördüğünüz nokta, çalışma şartlarınız için de aynı noktada ise bunu yapmanızda bir sakınca olmayacaktır. Ama hayallere giden yol sorumlulukları aksatmaktan geçmiyor, bunu unutmamalısınız.


ASLAN BURCU
23 Temmuz / 22 Ağustos

İkili ilişkilerinizde sıkıldığınız konuları dile getiriyorsunuz. Sürekli tekrarlanan davranışların hata değil bir tercih, seçim olduğunu ifade ederek yanlış anlaşılmalara birlikte çözüm aramalısınız. Bu hataya düşen siz olsaydınız nasıl bir karşılık görmek isterdiniz? Çözümü empatiyle bulun.


BAŞAK BURCU
23 Ağustos / 22 Eylül

Kariyer planınızda şanslı olduğunuz bir gün olacaktır. İş başvurularınıza ve bazı çalışmalarınıza olumlu geri dönüşler almanız enerjinizi yükseltiyor. Bu motivasyonu koruyun, zira ilerleyen günlerde koşullar değiştiğinde buna fazlasıyla ihtiyaç duyacaksınız.

TERAZİ BURCU
23 Eylül / 22 Ekim

Çevrenizde size olumsuz enerji yaymak isteyenlere karşı dikkatli olun. Motivasyonunuzu başarısızlıkla düşürmek isteyenlere kanmamalısınız. Yürüdüğünüz yolun engelini de manzarasını da bildiğiniz zaman bunun üstesinden gelmeniz kolay olacaktır.

AKREP BURCU
23 Ekim / 21 Kasım

Finansal kaynaklarınızı değerlendirirken keyfi hareketlerde bulunabilirsiniz. İlerde sizi zor durumda bırakabilecek olan bu davranışa bir sınır koymalısınız. Aksi takdirde yapmak istediğiniz başka şeyler olduğunda bunu mümkün kılmak için farklı arayışlar içine girmeniz gerekecektir.


YAY BURCU
22 Kasım / 21 Aralık 

İkili ilişkilerinizde iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Yanlış anlaşılmalar sizi zor durumda bırakmadan önce gerekli ön açıklamayı yapmalısınız. İyi niyetiniz her zaman kurtarıcınız olmayabilir. Elde ettiğiniz mutluluğu ve iyi anların kıymetini bilerek yaşayın.

OĞLAK BURCU
22 Aralık / 21 Ocak

Geçmişteki bazı konuları umursamaz görünüyor olabilirsiniz. Yalnız kalınca gerçeklerle yüzleşmek ağır gelecekse kendinize bu kötülüğü yapmayın. Bir şeyleri aşamamak bir suç ya da yetersizlik değildir. Her anınızda gösterdiğiniz gücünüzü kendinize karşı kullanmaktan vazgeçmelisiniz.

KOVA BURCU
22 Ocak / 19 Şubat

Zaman zaman özgürlüğünüz için çevrenizden kaçtığınız oluyor. Bugün de o günlerden biri olabilir. Kendinizi soyutlarken mutlu oluyorsunuz fakat ayrılık seviyesini ayarlayamayınca suçu karşınızdaki kişide aramamalısınız. Sizin başlattığınız her şeyin sonuçları yine sizinle ilgilidir.


BALIK BURCU
20 Şubat / 20 Mart

Yeni bir çalışma alanı düşünürken eski görev yerinizde kalmanız sizde bir özgüven eksikliği ve hayal kırıklığı oluşturabilir. Çabalarınızı hiçe saymadan devam etmelisiniz. Eğer daha faydalı ve kazançlı olduğuna inanıyorsanız, koşullar da buna uygunsa o yeni adımı atmaktan geri durmayın.
 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.