Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 6 Haziran Pazartesi 2022

Astroloji

6 Haziran salı günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: Bugün, yanınızda çalışan kişilere soğuk davranacaksınız. Çevrenizde yanlış anlaşılmak istemiyorsanız duygularınızı her zamanki gibi paylaşmaya çalışın. İçine kapanık davranışlar size hiç yakışmıyor.

BOĞA: Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Birçok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendinizi farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Dostlarınızın fikirleri size motivasyon sağlıyor.

İKİZLER: Çevrenizden çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Aile içinde farklı bir konumda olduğunuzu hissetmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Sevdiklerinize yardım etmekten hoşlanıyorsunuz.

YENGEÇ: Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bugün, bilinçaltınız yoğun ve iç sesinizi dinlemek için zamana ihtiyacınız var. Hissettiğiniz güçlü enerji hatalar yapmanıza neden olabilir.

ASLAN: Maddi konularda alacağınız desteğin büyük kısmını sosyal ilişkilerinizde yarattığınız başarılara borçlusunuz. Bugün ben merkezci kişiliğinizin altında yatan yardımsever yapınızı kimse inkar etmiyor.

BAŞAK: Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyecek ve engeller karşısında sinirli tavırlar içinde olacaksınız. Duygusal yaşantınızda karşı tarafın sizi anlamasını beklememekte yarar var.

TERAZİ: Duygusal anlamda kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yaşamınızla ilgili yenilikler sizi bekliyor ve partnerinizin istekleri önde olacak. Sosyal yönünüzü ortaya çıkaran çalışmalar size motivasyon sağlıyor.

AKREP: Bugün, öfkenizi denetim altında tutmak zorundasınız. Enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize yansıtacak çalışmalar içindesiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var ve bunu sizden iyi bilen yok

YAY: Ailenizin sorunları ile ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Onlarla yapacağınız çalışmalar gündeme gelebilir. Sevdiklerinizin desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman iş başarınız daha fazla artıyor.

OĞLAK: Atılımlarınız için uygun bir gün. Güçlü bir şekilde ele alacağınız konuların küçük detayları canınızı sıkmasın. Olayların ayrıntıları üzerinde dururken yapacağınız çalışmalar için belli bir strateji uygulamalısınız.

KOVA: Maddi konulardaki beklentilerinizi çabalarınızla birleştirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü istediğinizde kullanıyorsunuz. Aslında farklı olan taraflarınızı her zaman ortaya çıkarmak istemiyorsunuz.

BALIK: Bugün, duygularınız her an değişebilir. Parterinizle ilişkinizde karşıt düşünceler içindesiniz. Zarar görebileceğiniz ortamlardan çabuk uzaklaşmayı bilen sezgilerinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.