Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 6 Ağustos Cumartesi 2022

Astroloji

6 Temmuz Cumartesi günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli, olanaklarınızı araştırmalısınız. Kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler sizi rahatsız edecektir. Olabileceklere karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız.

BOĞA: Maddi konularda şartlarınızı zorluyorsunuz. Kendinize yeni konular gündeme getirmekte her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazancınızı artırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var. Detaylar önemli olacak.

İKİZLER: Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyle iş ilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. Bugün olaylara kapalı olmayı tercih ediyorsunuz.

YENGEÇ: İsteklerinizi hayata geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetliyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün, olayları derin ve farklı bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız.

ASLAN: Bugün aşkınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor.

BAŞAK: Motivasyon gücünüz oldukça yerinde. Taviz vermeyen mizacınızı aile ilişkilerinize yansıtıyorsunuz. Ay’ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak.

TERAZİ: Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

AKREP: Bugün çevrenizde yanlış anlaşılmanız sizi o kadar da ilgilendirmiyor. Ne olduğunuzu çok iyi biliyor ve daha fazla taviz vermek istemiyorsunuz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir.

YAY: Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak.

OĞLAK: Çevrenize karşı oldukça kapalı bir tavır içindesiniz. Her şeyi tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin desteğini isteyebilirsiniz. Olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman çözüme ulaşabileceksiniz.

KOVA: Çevresel ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla, sosyal yaşantınız aktivite kazanacak. Kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Gizli takdirler sizin için.

BALIK: Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız. Bugün, günlük temponuzun yoğunluğunu bir plan dahilinde uygulamalısınız. Profesyonelce davranıyorsunuz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.