Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 5 Mayıs Perşembe 2022

Astroloji

5 Mayıs Perşembe 2022 günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: Yaşamınızdaki sıradan olaylar bugün kişisel yaralarınızı kolayca tetikleyebilir. Sizi üzen insanların sesleri, onlarla yıllardır etkileşime girmemiş olsanız bile, hala kafanızda gizleniyor ve sizi etkiliyor olabilir. Sizi etkileme gücünü onlardan geri almak için bazı yüzleşmeleri gerçekleştirmeniz gerekebilir. Her şey bugün olmak zorunda değil ancak hislerinizi yoklayamamalısınız.

BOĞA: Arkadaşlarınızın ve topluluk gruplarının desteği şimdi güveninizi artırabilir. Görüşleriniz bir süredir kurnazca değişiyor olsa da, sonunda aynı fikirde olan diğer insanlarla bağlantı kurmak size aklınızdakileri paylaşma cesareti verebilir. Bununla birlikte değişim sizi biraz korkutabilir. Karışık duygulara sahip olmanın gerçekçi olduğunu kabul etmek, kendinizi boş yere suçlamaktan kaçınmaya yardımcı olabilir.

İKİZLER: Uzun süreli bir işbirliği doruk noktasına ulaşıyor olabilir. Bir süredir başka biriyle sorumluluk paylaşıyor olabilirsiniz, ancak belki de anlaşmada her zaman tam olarak eşit olmayan bir şey vardı. Güç dengesi artık değişebilir ve bu da yetkiden adil payınızı almanıza olanak tanır. Bazı dönüm noktalarını ertelemek artık iyi bir fikir değildir. Karmaşık seçimler içerse bile sizin için çalışan bir hayat kurmalısınız.

YENGEÇ: Pasif-agresif baskıların bugün size geri tepme riski vardır, bu nedenle bir ilişkide sizi gerçekten rahatsız eden şeyin ne olduğunu ve diğer kişiden ne beklemenin sizin için gerçekten doğru olduğunu kabul etmeniz gerekebilir. Güven arzunuz anlaşılabilir olsa da, insanların birbirine ne borçlu olduğuna dair inançlarınızı eleştirel bir şekilde incelemek, sonunda daha istikrarlı olacak bağlantılar kurmanıza yardımcı olabilir.

ASLAN: Zaman yönetiminizle ilgili derin bir ikilemi çözmek artık mümkün olabilir. Cevap, hayatınızın bir alanında duyguları kenara bırakıp daha pragmatik yaklaşmayı içerir. Tutkulu olduğunuz bir konuya çevrenizdekiler aynı şekilde bağlı görünmediği için kırgın hissedebilirsiniz ve belki de durumunuzda adil olmayan bir şey olduğuna dair inancınız haklıdır. Yine de realitenizi kabul etmek sizi onunla daha uyumlu yaşamak için özgür kılabilir.

BAŞAK: Destekleyici bir ilişki, size şu anda kendinizi ifade etmeniz gereken güveni verebilir. Bununla birlikte, güvendiğiniz birinin hayal kırıklıkları yaratması bir yabancıdan çok daha olasıdır. İlişkilerde bazı dengesizlikler olabilir, sizin daha güçlü olduğunuz bir konumda, karşı tarafa merhametle yaklaşmak vicdanınızdan yana rahat olmanızı sağlar.

TERAZİ: Mevcut iş durumunuzdaki olumlu gelişmeler, ev yaşamınızda uzun zamandır istediğiniz bir değişikliği hayata getirmenize yardımcı olabilir. İşiniz konusunda kendinizi güvende hissettiğinizde, kök salma veya daha rahat bir yere taşınma konusunda kendinize güvenebilirsiniz ancak her iki durumda da, artık sizi durdurmak için bir bahaneniz yok. Sürekli bahsettiğiniz ev içi değişimin hala gerçekleşme şansı yoksa, her şeyi olduğu gibi tutmak için gerçek nedenleriniz olduğunu kabul etmek özgürleştirici olabilir.

AKREP: Bugünlerde başkalarıyla nasıl iletişim kuracağınızı gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, başkalarının sözünü kesmemeyi hatırlamak gibi temel bilgileri bir kez kavradığınızda üzerine fazla düşünmek zaman kaybından başka bir şey değildir. İşaretleri okuma ve imaları kavrama yeteneğiniz bugün gereğinden fazla çalışıyor olabilir. Bu noktada, sadece rahatlamayı ve eğlenmeyi planlamalı, hayatın sizin için akmasına izin vermelisiniz.

YAY: Size gerçekten bir güvenlik hissi veren şeyin ne olduğunu belirlemek şimdi önemli olabilir. Para ve diğer maddi kaynaklar korunduğunuzu hissetmenize kesinlikle yardımcı olsa da, tutumunuz refah duygunuzda sandığınızdan daha büyük bir rol oynayabilir. Size en iyi gelecek şey iyimser bir bakış açısıyla gerçeklik arasındaki dengedir ve bu konuda bir dostunuzun yardımını kullanabilirsiniz.

OĞLAK: Sizinle küçük ayrıntılar üzerinde tartışmak isteyen biri bugün sizi gerçekten çıldırtabilir. Savunmaya geçmek yerine, küçük soruların cevabını bilmediğiniz zaman itiraf edin. Bu, konunun hakkında daha fazla bilgi sahibi olduğunuz bölümlerine hızlı bir şekilde dönmenize izin vermelidir. Büyüklüğün sizde kalması, farklı şekillerde de işinize yarayacak birçok bilgi edinmenize sebep olabilir.

KOVA: Şu anda bir finansal bolluk duygusu hissediyor olabilirsiniz ancak bununla ne yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Paranızla risk almak istiyorsanız, kendinize bu ödülü hak edip etmediğinizi sorun. Zenginliğe layık olmadığınız veya zengin olmanın yanlış bir şey olduğu gibi varsayımlar, kaynaklarınızı elinde tutmayı zorlaştırabilir. Bolluğu ve bereketi kabul edin.

BALIK: Bugün etrafınızdan gelen bir baskı sizi etkiliyor olabilir. Bu his kötü olsa da aslında sizi gitmek istediğiniz yöne yönlendirebileceğinden, iyi sonuçlanabilir. Kendinizi esen rüzgara bırakmak ve akışa güvenmek şu an için en iyi şey olabilir. Uygun şekilde teşekkür ve şükür edin ancak aynı zamanda sınırlarınızın nerede olduğunu ve değerlerinize göre yaşayıp yaşamadığınızı da belirleyin. Sınırlarınızı bilmek, korkuyla tepki vermekten kaçınmanıza yardımcı olabilir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.