Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları!

Astroloji

27 Şubat'ta para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda ne gibi şeyler sizi bekliyor? Hepsinin cevabını Astroloji yazarı Filiz Özkol sizler için verdi.

KOÇ: Kuruntulu tavırlarınızla, çevrenizi şaşırtacağınız bir gün içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyor ve kendi duygularınızla hareket ediyor, hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

BOĞA: Yoğun çabalarınızın size sağlayacağı avantajlar konusunda kuruntularınızı yenmelisiniz. Duyarlı olmanız herkesten daha fazla yorulmanıza neden oluyor. Sevdiklerinizin sizi anlamalarını bekliyor fakat ifade zorluğu yaşıyorsunuz.

İKİZLER: Partnerinizin de sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir. Köklerinizi sorgulama konusunda ilginç bir tavır sergiliyorsunuz.

YENGEÇ: Çevrenize kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Her şeyiyle farklı bir gününüz. Güçlü kararlar verebilecek bir dönemdesiniz. Duygularınızı frenlemede üzerinize yok.

ASLAN: Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz., İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi çok fazla ilgilendirmemeli. Siz sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz.

BAŞAK: Çevrenizin davranışlarındaki farklılığı hissettiğiniz halde anlamak istemiyorsunuz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. O, bir süredir sizden haber bekliyor. Yoğun iş temponuz sizi yorgun düşürüyor ve olumsuz etkiliyor.

TERAZİ: Dengelerinizde, aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Birçok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, başarınızı olumlu etkiliyor. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

AKREP: Arzularınıza gem vuramazsınız. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Kendinizi sessizce savunan bir yapınız var. Düşündüğünüz şeyleri birlikte çalıştığınız kişiler bile çözemiyor. Bugün işinize pozitif yaklaşmalısınız.

YAY: Son günlerde bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanmak istiyorsunuz. İçsel korkularınızı yenmelisiniz. Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Özgürlüğünüzü korumak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

OĞLAK: Yaşam süreci içinde kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda, yeni başlangıçlar yapmayı hedefliyorsunuz. Sezgilerinizi doğru kullanmalı ve düşüncelerinizde farklı konularda yoğunlaşmalı, adımlarınızı sakin atmalısınız.

KOVA: Çalışma yaşantınızda hassas ve alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli olacak. Sessiz kalmakla birçok sorunu biriktiriyor olmanız sizi çok sıkacaktır.

BALIK: Kendinizi fazla zorlamamalısınız. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aşmaya başladı. Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalarda sürtüşmeler söz konusu. Organizasyon konularında sorunlar çıkacaktır. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.