Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 4 Nisan Pazartesi 2022

Astroloji

4 Nisan Pazartesi 2022 günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: Bugün sözlerinizde büyük bir güç var. Çok ileri giderseniz, özellikle de bunu kalabalık bir ortamda yaparsanız, imajınız zarar görebilir. Aynı fikirde olmadığınız bir sosyal medya gönderisine takılmak cazip gelebilir, ancak bunları önemsememek ruh halinize daha iyi gelecektir. Herhangi bir eleştiride bulunmadan önce derin bir nefes alın.

BOĞA: Düşüncelerinizi net bir şekilde açıklamak zor olabilir. Bir hikâye anlatmaya çalışırken duygularınız sizi farklı bir yere götürebilir veya kendinizi anlaşılması zor, dolambaçlı ve dolambaçlı bir şekilde anlatabilirsiniz. Bu, susmanız gerektiği anlamına gelmez! Bunun yerine, iletişim kurmaya çalışırken olayları diğer kişinin bakış açısından görmeye çalışın. Kendinizi onların yerine koymak, en anlamlı kelimeleri seçmenize yardımcı olabilir.

İKİZLER: Bir arkadaşınız şu anda kendi hayatındaki olumsuzlukları fazla büyüterek sizin kalbinizi kırıyor olabilir. Duygularınızı paylaşırken sizi dinlemediklerini hissedebilirsiniz veya tepkileri sizi beklemediğiniz bir şekilde acıtabilir. Savunmacı davranmak yerine, bir dakikanızı ayırın ve söyledikleriyle ne demek istediklerini düşünün ve nasıl hissettiğinizi onlara bildirin. Gerçek bir arkadaş, ne anlama geldiklerini açıklamak için zaman ayırmalı ve davranışlarını değiştirmelidir.

YENGEÇ: Bugün başkalarının onayını kazanmak zor olabilir. Yakın zamanda elde ettiğiniz bir başarıdan gurur duyabilirsiniz veya sadece hayata dair iyimser olmaya çalışıyor olabilirsiniz, ancak birileri yine de eleştirilerinde dozu tutturamayabilirler. Onların kendi hayatlarını yaşadıklarını anlamaya çalışın ve ışığınızı karartmalarına izin vermeyin!

ASLAN: Küçük rahatsızlıklar, iyi ruh halinizi bozmaya çalışabilir. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, biri veya bir şey çözdüğünüzün yerine yeni bir sorun yaratıyor gibi görünebilir. Bunun bugüne özel bir durum olduğunu bilmek ve planların ileride de değişebileceğini hatırlamak biraz esnek kalmanıza yardımcı olabilir. Derin bir nefes alın ve hayatın önünüze getirebileceği küçük zorlukların üstesinden gelmeye hazır olun.

BAŞAK: Olumsuz düşünceler zihninizi bulandırabilir, ancak şu anda sizi ele geçirmeyi başaramamalılar. Şüphenin içeri sızma ve daha önce olmayan problemler yaratma potansiyeli vardır, bu da ilerlemenizi engeller. Bu endişelerin başlamasına yol açan bir aksilik yaşayabilirsiniz veya hayatınızdaki biri, kurşun geçirmez olduğunu düşündüğünüz bir planınızı paramparça edebilir. Hüznünüzü yaşamak için kendinize zaman verin ancak sonra kendinizi toparlayın ve ayağa kalkın!

TERAZİ: Bazı işleri birden fazla kişi tarafından yürütmek pekiyi bir fikir olmayabilir. Birkaç farklı kişiden tavsiye veya direktif alıyor olabilirsiniz ve muhtemelen her biri sizin için en iyisini bildiklerini düşünüyor. Tüm bu bilgileri gözden geçirmeye çalışmak bunaltıcı olabilir, bu nedenle özellikle de insanlar birbiriyle çelişiyorsa herkesin tavsiyesine uymak zorunda olmadığınızı kendinize hatırlatın.

AKREP: Öfkeyle söylenen sözleri geri almak zordur. İşlerin yolundan çıktığını hissettiğiniz bir anınız olabilir ve bu durum için birinin suçu üstlenmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Gerçekte, muhtemelen bu soruna sebep olan tek bir ana sebepten ziyade biriken ve üst üste gelen bazı şeylerdir. Öfkeli veya çok üzgün anlarınızda harekete geçmemeye çalışın.

YAY: Planlama eksikliği şu anda sizi oldukça rahatsız edebilir. Düzene ve ayrıntılara dikkat etmek çok önemlidir, çünkü problemler eğer oluşacaksa eksik bir temelden gelir. Akışına bırakmak genellikle iyi bir şeydir, ancak fazla rahatlamak önemli bir işi unutturabilir veya düzenli olarak ihtiyacınız olan bir şeyi kaybetmenize sebep olabilir.

OĞLAK: Negatif bir düşünce uğruna oyalanacak bir şey olmamalıdır. Şu anda, kendi kafanızın içinde kaybolabilir ve asla gerçekleşmeyecek kıyamet senaryolarıyla vakit kaybedebilirsiniz. Hazırlıklı olmak iyi olsa da, kaybettiğiniz vakte değmelidir. Bugün mümkün olduğunca meşgul kalın, zihninize sizi sabote etmesi için fırsat vermeyin.

KOVA: Şu anda bir şey sizi kendinizi tam olarak ifade etmekten alıkoyuyor olabilir. Bu muhtemelen içsel bir şeydir, problemlerinizle başkalarına yük olduğunuz veya gerçek duygularınız hakkında onlara güvenemeyeceğiniz endişesi gibi. Korku ve sezgi arasındaki farkı bilmek, en derindeki düşüncelerinizi kiminle paylaşacağınızı bilmenize yardımcı olur. İçinizden gelen her şey her zaman doğru değildir.

BALIK: Bugün insanlar sizi planladığınız doğal ritminizden uzaklaştırıyor olabilir. Yapılacaklar listenizi tamamlamak için belirli bir yolunuz olabilir ve biri size yeni işler yükleyerek veya kendi isteklerine göre bir şeyler yapmak için adım atarak dizginleri almaya çalışıyor olabilir. İyi niyetli olsalar bile, bir uzlaşma bulmaya çalışın. Kendinizi geri plana atmaya gerek yok.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.