Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 31 Mayıs Salı 2022

Astroloji

31 Mayıs pazar günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: Bazı günler ayağınıza kadar gelen tekliflerin bilincinde olmuyorsunuz. Grup toplantılarında ve arkadaşlarınızla gezmelerinizde fazla para harcıyorsunuz. Daha sonra şikayet ediyorsunuz. Dikkatli olun.

BOĞA: Küçük olaylardan dolayı kendinizi güvensiz hissetmeyin. Böyle bir durum işiniz için en büyük tehlike demek. Ortam gereği çabuk davrandığınız yerlerde hızlı konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER: Bugün talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede belirttiğiniz konularda gecikmeler olabilir. Fevri davranarak şikayetçi olmayın. İşinizle ilgili sizin isteğinizin dışında sorular sorulmasından hoşlanmıyorsunuz.

YENGEÇ: Tercihlerinizi yanlış kullanmayın. Köklü değişimler gezegeni karşıt Plüton’dan aldığınız olumsuz etkiyle fevri davranabilirsiniz. Aykırı düşüncelerle öne çıkmayın. Farklı konuşmayı adet haline getirdiniz.

ASLAN: Bozulan sinirlerinizi düzeltmek istiyorsanız kendinize zaman ayırın. Zamanla her şey farklılaşıyor. Olayları olduğu gibi kabul ederek yaşamınızı daha kolaylaştırabilirsiniz. Her şeyi zamana bırakmalısınız.

BAŞAK: İş yerinde tedirgin davranıyorsunuz. İş disiplininizin mükemmel olması sizi başarıya daha kısa sürede götürüyor. Yine de işinizi şansa bırakmamak iyi bir davranış. Temkinli yapınız aksiliklerin oluşmasını önlüyor.

TERAZİ: Her şey istediğiniz gibi olacak. Yalnız eski hataları tekrar ederseniz aynı problemler gündeme gelebilir. Her zamankinden daha çekicisiniz. Çalışkan birisiniz. Sorumluluk almaktan yorulmuyorsunuz.

AKREP: Aşk sizin için ciddi bir olay olmasına rağmen çevreniz tarafından yanlış anlaşılıyorsunuz. Sürekli kendinizi savunmaktan yorulmuş olmalısınız. Şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz.

YAY: İyi niyetli yaklaşımlarınız çalıştığınız iş yerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için her konuya uygun çözümler getirmeniz arkadaşlarınız tarafından sevgiyle karşılanıyor. İnatçı günlerin birindesiniz.

OĞLAK: Çeşitli dış etkenlerin engellemelerine karşın fikirlerinizi sessizce hayata geçirin. Karşınıza çıkan zorluklarla yılmadan mücadele etmeniz sizi daha da güçlendirerek motive olmanızı sağlayacak. Başarı çok yakın.

KOVA: Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda inatçısınız. Amaçlarınız doğrultusunda ilerlerken dış etkenler rahatsız etmiyor da, sadece kendi içinizde yarattığınız bazı anlamsız kuruntular size engel teşkil ediyor.

BALIK: Çok hareketli bir gündesiniz. Parasal konularda şansınız size yardım edebilir. Ama şansınızı da zorlamadan doğru beklenti içinde olmalısınız. İşinizle ilgili sizden beklenen konuyu hatasız sonuçlandırmaya bakın.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.