Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük burç yorumları! 30 Nisan Cumartesi 2022

Astroloji

30 Nisan Cumartesi 2022 günü, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık günlük burç yorumları!

KOÇ: İş disiplininiz mükemmel. Bugün çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen üstlerinizle konuşurken temkinli olmalısınız.

BOĞA: Bugün iletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevrenin koşulları yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. Ödün vermeden başarınızı artırmanın kolay olmadığını fark ediyorsunuz.

İKİZLER: Ortaklıklar konusunda beklemenizde yarar var. Dostlarınızın sizden destek beklediğini görecek ve yardım etmek isteyeceksiniz. Atılımcı ruhunuzu ortaya koyarken size kazandıracağı avantajları da düşünmelisiniz.

YENGEÇ: Hedeflerinizde ilerlemek ve işinizde gelişmek istiyorsanız, güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve duygusal düşünmekten bir an önce vazgeçmelisiniz.

ASLAN: Olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine beklemeyi yeğlemelisiniz. Güvensizlik duygunuzu yenmelisiniz.

BAŞAK: Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Siz, kendi disiplininizin uygulayıcısısınız. Karşılaştığınız sorunlar karşısında bireysel düşündüğünüz için yanlış anlaşılma olasılığınız çok yüksek.

TERAZİ: Yeniliklere açık olmanıza rağmen eski alışkanlıkların etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle geçmişi konuşmaktan zevk alacaksınız. Sürpriz haberler karşısında keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

AKREP: Enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bugün, sıradışı düşüncelerinizi paylaşmak için kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

YAY: Maddi konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Güvenliğiniz için problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulun. Yeni iş olanakları konusunda görüşmeler yapabilirsiniz.

OĞLAK: Olumsuz etkilenmeye açık bir gündesiniz. Mantık ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacak.

KOVA: Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi yeğlediğiniz bir gün. İş arkadaşlarınızla güçlü birliktelik oluşturabilirsiniz. Önünüze çıkan engeller yüzünden kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz.

BALIK: Çevrenizdeki mantıklı kişilerin desteği size prestij kazandıracak. İşbirliğine önem vereceğiniz bir gün. Değerlerinizin farkındasınız ve bugün, gizliliklere gereksinim duyabilirsiniz. Gizemli olmayı tercih ediyorsunuz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.