Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları: 30 Nisan Cuma

Astroloji

30 Nisan Cuma günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

30 Nisan Cuma günü için burcunuzun yorumu;

Koç burcu 

Fiziksel olarak aranızda mesafe bulunan ancak samimi olduğunuz kadın figürlerden haberler alabilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi saklamaya çalışmadan önce konuları ayrıntılı şekilde öğrenmeye çalışın. Anladıklarınız hareketlerinizi etkileyebilir.

Boğa burcu

Uzak mesafe ilişkilerinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Yakınlıktan ve birlikte hareket etmekten mutlu olan biri olduğunuz için bunun zıttı olan durumlar sizi rahatsız ediyor. Düşüncelerinizi ifade ederken karşı tarafın düşüncelerini de göz önünde bulundurun. Kararınızı paylaşmayı deneyin.

İkizler burcu

Duygularınızı ön plana çıkararak bazı kararlar alabilirsiniz. Profesyonel bir ortamda sadece duygularınızın yöneticiliğinde hata yapabilirsiniz. Duygularınızın değişken olduğunu düşünürsek, anlık olan her şeyin sonucu da anlık olarak kalacağı için üzerinden yeniden geçmeniz gerekebilir. Dikkatli olmalısınız.

Yengeç burcu

Eski arkadaşlarınız ile görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Bugün yaşayacaklarınız duygu dengelerinizi sarsabilir. Bazı dönemler size iyi gelen durumları şu anki şartlara uyarlamak gelecek günlere de aynı güzellikte anılar bırakmanızı sağlayabilir.

Aslan burcu

Yeni araştırma konularına girişmeye karar veriyorsunuz. Bilgi dağarcığınızı beslediğiniz her dal size geniş bakış açısı olarak yansıyacaktır. İlerleyen günlerde bunların maddi ve manevi kazançlara dönüşme ihtimali motivasyonunuzu arttırıyor.

Başak burcu

Bazı kadın figürleri ile aranızda gereksiz bir kıskançlık olayı yaşanabilir. Başarılarınızı kıskananlar size engel olmaya çalışacaktır. Kimin ne dediğini çok umursamayın. Bu kaos ortamının dışında kalmalısınız.

Terazi burcu

Kan bağınız olan kişiler ile duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. İyi bir gelecek kurmalarını isterken düşüncelerinizi açık yüreklilikle ifade ediyorsunuz. Bu konuda neler yapabileceğinizi göstermeniz onların da kendilerini güçlü hissetmelerini sağlayacağı için aranızdaki bağ da güçlü sonuçlar doğuracaktır.

Akrep burcu

Finansal konularda rahatlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle aranızda geçen para temelli diyaloglar da bu durumu destekleyecektir. Farklı ve beklenmedik fikirlere açık olun.

Yay burcu

Eski sevgilinize yeniden dönmek isterken yaptığınız hatalar yüzünüze söylenebilir. Bazı noktalarda geç kaldığınızı fark etmek elinizin boş kalmasına sebep olacaktır. Buradan çıkarmanız gereken önemli ders, zamanı ve yaşadıklarınızı o an önemsemeniz gerektiğidir.

Oğlak burcu

Yaşam enerjinizi kaybettiğinizi düşünüyorsunuz. Fiziksel yorgunluk üzerine bu zihinsel yorgunluk sizi halsiz bırakacaktır. Dinlenmek ve bir şeylerin değiştiğini, değişmek zorunda olduğunu kabul etmek bu durumdan en az hasarla çıkmanızı sağlayacaktır.

Kova burcu

Sosyal çevrenizle yakın iletişiminiz kıskanılıyor olabilir. Sizi zor durumda bırakmak için bir takım söylemlerde bulunabilirler. Kendinize ve arkadaşlarınıza karşı yanlış bir algının gelişmesini istemiyorsanız bazı sınırları korumalısınız.

Balık burcu

Ekip arkadaşlarınız ile güzel vakit geçirirken bir anda anlamadığınız bir kaosun içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Sevilen yapınız her zaman sizi bir adım öne taşıyacaktır ama bu sonrasında olacaklara karşı kayıtsız kalmamalıdır. Altında yatan nedeni araştırın. O neden sizi çözüme götürür.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.