Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Günlük Burç Yorumları! 30 Mayıs Pazartesi 2022

Astroloji

Koç Burcu 21 Mart- 19 Nisan

Bugün yakın çevrenizde gelişen olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Zihinsel mücadele gerektiren konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Öğle saatlerinde ilgilendiğiniz işlerinizde hata yapma riskiniz artabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konularda elinizde olmayan nedenlerden dolayı bitişler olabilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu 20 Nisan- 20 Mayıs

Maddi kaynaklarınızla ilgili aksiyon almanız gerekebilir, sürüncemede kalmış konularda hızlanma yaşanabilir. Gizli kalmış konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğle saatlerinde uğraştığınız işlerle ilgili net kararlar alamayabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili mücadele etmeniz gereken konular meydana gelebilir. Gün içinde alacağınız destekleri iyi değerlendirin.

İkizler Burcu 21 Maysı -21 Haziran

Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak arzusu içinde olacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü elden bırakmayın. Öğle saatlerinde daha az risk taşıyan olaylara yönelebilirsiniz. Bugün saat 14:30’da İkizler’de yeniay gerçekleşirken, hızlı adımlar, başlangıçlar içinde olabiliriz. İletişim, görüşmeler ve yolculuklar konusunda biraz daha sabırlı olalım. Zira Merkür hala geri harekette ve baskı altında. Öğle sonrasında yenilikler var ancak gizli kalan şeyler, belirsizlikler de söz konusu. Alacağımız haberleri yönetmek zor olabilir.

Nelerden kaçınmalı? Yeniay merakımızı, yeteneklerimizi ortaya koyma konusunda hareketlilik getirmekte. Bu yeniayda detaylara, kimi zaman kriz çıkaran konulara da dikkat etmeliyiz. Daha iyi organize olmaya bakalım. Özellikle günün geç saatlerinde düşüncelerimiz üzerinde baskı ve endişe getiren durumlarla karşılaşabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 6/Geyik  Akışta kalmaya bakalım.  Bugün Mayalara göre Geyik günündeyiz. Bu gün burcu hassasiyeti, sanatı, işbirliğini ve cömertliği anlatır. Başkalarına hizmet ve yardım edebileceğimiz bir gündeyiz.  Duygusal alanda daha mutlu ve olumlu ilişkiler geliştirebiliriz.

YENGEÇ: Yaşadığınız ilişki varsa hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi dengeleme ihtiyacı duyacak ve bu konuda gizliliği tercih edeceksiniz.

ASLAN: Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışması geçici aşkları gündeme getirebilir.

BAŞAK: Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz için garip bir gizem içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi fazla endişelendirebilir.

TERAZİ: Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. Kendinizden emin tavırlarınızla çevrenizi etkiliyorsunuz. Dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Bugün çok çekicisiniz.

AKREP: Bugün, tavırlarınızda inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde gururlu hareket ediyorsunuz. Davranışlarınız yüzünden yalnızlığı tercih edebileceğiniz bir gün.

YAY: Enerjiniz çok güçlü. Çevrenizde orijinal olan her düşünce kafanızda fırtınalar yaratıyor. Bağımsızlık isteğinizi önleyemiyorsunuz. Cazibeniz dikkat çekiyor. Kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz.

OĞLAK: İlgi alanınızda değişim içindesiniz. Kafanızda düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

KOVA: Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı bırakarak emeklerinizin boşa gitmesine izin vermemelisiniz. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

BALIK: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden gerginlik yaşayabilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı huzursuzluk duymanız için sebep yok.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.